Partnereink

KPC Bike kerékpár webáruház

Látogassa meg Capriolo kerékpár webshopunkat is!

KerékpárWebshop kerékpárbolt Budapest

Hírek

2021.03.05 16:47

Kedves Vásárlóink!

A legfrissebb rendelet szerint a kerékpár szervizek továbbra is üzemelhetnek, üzletünk zavartalanul üzemel a megfelelő védőtávolság és maszk használata mellett.

Várunk továbbra is mindenkit sok szeretettel.

2020.12.15 16:41

Tisztelt Vásárlók!

 

2020.12.19-01.11 között webáruházunk és üzletünk zárva tart.

Utolsó csomagfeladás: 2020.12.18. péntek.

Zárva tartásunk ideje alatt ügyfélszolgálatunk sem üzemel.

 

Megértésüket előre is köszönjük!

Mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

 

Üdvözlettel: KerékpárCity csapata

2020.10.09 9:03

Kedves Vásárlóink!

2020. október 10-én szombaton a Csepeli üzletünk zárva tart.

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kedves Vásárlóink!

Telefonos ügyfélszolgálatunk kapacitás hiány miatt nem üzemel, az automata telefonos ügyfélszolgálat kialakítása folyamatban van, addigi szíves türelmüket előre is köszönjük! Kérjük a weboldalról tájékozódjanak, kérdés esetén e-mailben állunk rendelkezésükre.

A legfrissebb rendelet szerint a kerékpár szervizek továbbra is üzemelhetnek, üzletünk zavartalanul üzemel a megfelelő védőtávolság és maszk használata mellett.

Várunk továbbra is mindenkit sok szeretettel.

14" (3-5 éves korig)

Gyerek bicikli 14 colos

Ebben a kategóriában a 3-5 éves gyermekeknek ajánlott kerékpárokat gyűjtöttük össze. A kategóriában található valamennyi gyerek bicikli 14 colos, 3 éves kortól biztonságosan és kényelmesen használható a legapróbb kerékpárosok számára. A gyerek bicikli 14 colos kerékméretű modelleink egytől egyig fel vannak szerelve mindazokkal a kiegészítőkkel, melyek a gyermekek számára biztonságossá teszik a kerékpározást. Tapasztalataink szerint egy jó gyerek bicikli 3 éves kortól rendelkezik zárt láncvédővel és pótkerekekkel egyaránt, így kategóriánk termékei mind fel vannak szerelve ezekkel (melyek igény szerint bármikor eltávolíthatók).

A gyártók egyéb biztonsági óvintézkedéseket is tettek annak érdekében, hogy megvédjék az ifjú tekerőket. A stabil vázgeometriával rendelkező gyerek kerékpárjainkat itt megtekintheti!

Ha Ön is tekerne gyermekével, szerezzen be egyet trekking kerékpár kínálatunkból!

Tovább

Gyerek bicikli 3 éves kortól

3 éves gyereknek mekkora bicikli kell? 

A gyerek biciklik kiválasztása során elsődleges szempont a megfelelő méret kiválasztása. Csak a megfelelő méretű kerékpár lesz maximálisan kényelmes és biztonságos a gyermek számára.

Egy gyerek bicikli 3 éves kortól jellemzően 14”-os, ami nagyjából egy 95-110 cm magasságú gyermek számára lesz a legkényelmesebb. 

Mivel a gyermekek ebben a korosztályban gyorsan nőnek, így sok szülő gazdaságosságra törekedve nagyobb kerékpárt vásárol gyermeke számára. Ha a bicikli csak egy kicsit nagyobb, mint amekkora a gyermek számára ideális lenne, az még jó eséllyel biztonságosan használható. Ha azonban sokkal nagyobb a kerékpár, mint amekkora a gyermek adottságaihoz, elsősorban magasságához ideális, a kerékpározás nehéz lehet számára, a fel- és leszállás pedig megrémisztheti a gyermeket.

Ebben az életkorban kiemelten fontos, hogy a kerékpározás élményt és ne szorongást okozzon a gyereknek, hiszen nagyban meghatározhatja ez a sporthoz való viszonyát. Ezért érdemes mindig arra törekedni, hogy a gyermek életkori sajátosságainak és legfőképpen magasságának megfelelő gyerek kerékpár kerüljön megvásárlásra. 

 

Tovább