Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Padok és gépek

Haspadok - összecsukható és fix modellek

A haspadok, edzőpadok a fittness világának legegyszerűbb darabjai, amelyeket a hasizom, hátizom, súlyzós edzés esetén a mellizmok és karizmok formázására alkottak meg.

A haspadok speciális kialakításuknak köszönhetően fokozzák a hasizmok fejlesztésére irányuló edzések hatékonyságát.

További előnyük pedig, hogy meglehetősen kompakt eszközök, így kis helyen is elférnek és praktikusan tárolhatók. 

Válasszon eszközeink közül és kezdje el az otthoni edzést, hogy minél előbb elérhesse ideális alakját!


5termék 15
4
Azonnal raktárról 
Elérhető; Kiskunlacházi raktár
Felhasználás:
Családi otthoni felhasználás
Izomcsoport:
Has
38 200 Ft
39 900 Ft 
6
Utolsó darabok 
Elérhető; Kiskunlacházi raktár
Felhasználás:
Családi otthoni felhasználás
Izomcsoport:
Has
56 400 Ft
59 900 Ft 
6
Utolsó darabok 
Elérhető; Kiskunlacházi raktár
Felhasználás:
Családi otthoni felhasználás
Izomcsoport:
Hát, Has, Váll, Mell, Kar
65 500 Ft
69 900 Ft 
7
Utolsó darabok 
Elérhető; Kiskunlacházi raktár
Felhasználás:
Otthoni felhasználás
Izomcsoport:
Hát, Has, Váll, Láb, Mell, Kar
74 600 Ft
79 900 Ft 
5termék 15

Ha otthona kényelméből szeretné elérni az ideális alakot, ha testedzés során elsősorban a kényes hasi tájékra koncentrálna a haspadok ideális eszközök lehetnek a látványos eredmény eléréséhez.

 

A haspad megjelenésben és kialakításban egy egyszerű eszköz, mely leginkább egy kis, csökkentett súlyú padhoz hasonlít, ám használatával valóban látványos eredmények érhetőek el. A pad végén a lábak tartására szolgáló párnák vannak, melyek kényelmes kitámasztást biztosítanak a felülések és egyéb gyakorlatok végzése során. 

A haspadok többsége különböző állítható funkcióval is rendelkezik, melynek célja az edzés intenzitásának növelése vagy csökkentése. A haspadokon személyre és igényhez szabottan állítható a fekvő rész meredeksége, minél meredekebb szögben állítja be, annál inkább fokozható az izmok igénybevétele.

A padokon végzett gyakorlatok a teljes törzset megmozgatják, ennek köszönhetően pedig az oldalizmok, hátizmok, valamint a hasizmok formázására is alkalmasak. 

Az emberek többsége az edzőpadot csak azért használja, hogy felülést végezzen rajta, amely vitathatatlanul kitűnő gyakorlat mind a felső, mind az alsó hasizom formálására, azonban sok más gyakorlatsor is létezik, amely ezen a fitness felszerelésen végezhető.

Soha ne feledkezzen meg a megfelelő felkészülésről, mielőtt jobban megmozgatná izmait. Az edzések előtt és után is kötelező a nyújtás és a bemelegítés. A megfelelő bemelegítés és nyújtás saját egészsége érdekében fontos, ugyanakkor javallott a tervezett mozgássorhoz igazítani. Például a hasizomgyakorlatok esetében kezdje dinamikus mozgással, kocogjon egy keveset, majd lábkörzéssel, fejkörzéssel, vállkörzéssel zárja a gyakorlatsort.

Mindezek mellett érdemes specifikus bemelegítést is végezni, amely a csípő, felsőtest, derék és hasizmokat mozgatja meg. És hogy mindez miért fontos? Bemelegítés után hatékonnyabbá válik az edzés, valamint ami a legfontosabb: ezzel megvédheti izmait, ízületeit az eseleges sérülésektől. A hasat érdemes a klasszikus híd pozitúra felvételével nyújtani. Aki számára ez túlságosan megerőltető, annak az is elég lesz, ha a hátára fekszik és kinyomja a csípőjét. A hát számára a domborítás, az oldal izmok számára pedig a törzshajlítás a tökéletes. Figyeljen erre, hiszen a nyújtás nem csupán az edzés levezetéséhez szükséges, közérzet javító hatása van, valamint az izmok esztétikusabbá tételében is szerepet játszik.

Összességében véve, a haspad a megfelelő fel-, és levezetéssel ideális választás az otthoni edzésekre. Az eszközök különböző árkategóriákban érhetőek el. A választás során érdemes átgondolni, hogy milyen gyakorisággal tervezi használni az eszközt. Enyhébb edzések, kevésbé intenzív igénybevétel esetén egy egyszerűbb, olcsóbb haspad, edzőpad is kielégítő minőségű lehet. Intenzívebb, rendszeres, kemény edzésekhez azonban érdemes lehet egy drágább eszközre beruházni. 

A haspadok mellett vibrációs gépek is remek otthoni edzési alternatívát nyújtanak. Tekintse meg további termékeinket is!