Kedves Vásárlóink! 2022.08.15-22. között az Erdősor utcai üzletünk zárva tart! Személyes átvételre Kiskunlacházán van lehetőség.

2022.08.15-28. között telefonos ügyfélszolgálatunk korlátozottan, csak keddi és csütörtöki napokon lesz elérhető. E-mail megkeresésre 1-3 napon belül válaszolunk. Megértésüket köszönjük!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Waveboard

Waveboard – avagy az év slágere!

A Waveboard a kördeszkák legújabb alfajába tartozó eszköz, egy csúcsszuper, modern, új generációs deszka. Ami először szembe tűnhet ezeket a deszkákat látván, hogy nincs ki mind a 4 kerekük. Bizony, a waveboardok csupán két kerékkel rendelkeznek, egyel hátul, egyel pedig elől. Így használatuk egészen újfajta élményt nyújthat a deszkákhoz képest! Megkíván némi gyakorlást, de hamar rá lehet érezni!

Száguldás, trükkök, adrenalin!

Tegyen szert egy modernkori gördeszkára! Csatlakozzon a stílusos waveboard használók közé!Waveboard? Hát az meg mi?!A waveboard kifejezésben található „wave” magyar megfelelője a hullám. Az elnevezést az eszköz onnan kapta ugyanis, hogy használatára jellegzetes hullámzó mozgás jellemző. Egy olyan modern, napjainkban divatos közlekedési eszköz ez, amely minden fiatalt levesz a lábáról! Általa a közlekedés izgalmasabb, gyorsabb, miközben hatékonyan fejleszti az egyensúlyérzéket is (amely számos egyéb sport szempontjából is előnyös lehet). Az alapok elsajátítása után, mikor már magabiztosan áll meg a deszkán, a gördeszkához hasonlóan, ezzel is bámulatosan látványos trükköket lehet begyakorolni.

 

Hogyan épül fel?

A waveboard felszíne egy szabályos, masni, avagy evezőlapát forma, melyeknek anyaga jellemzően masszív műanyag. A deszka közepén csúszásgátló található, mely megkönnyíti az eszközön maradást, akár még trükközés közben is. A csúszásgátló anyaga rendszerint gumi, de vannak olyan eszközök melyeknél maga a műanyag felszín, bordázottsága révén látja el a csúszásgátló funkciót.

A deszka közepén van egy úgynevezett torziós rúd, melynek belseje egy erős rugót takar.

A lapátok két végén 1-1 kerék helyezkedik el, mely méretre nagyjából olyan mint a görkorcsolyák kereke. A két kerék miatt elsőre kicsit nehezebb lehet az egyensúlyozás azoknak, akik gördeszkákhoz szoktak, ez azonban egy kevés gyakorlással hamar megszokható. Ha pedig egyszer ráérez, le sem akar majd szállni a waveről.

 

 Hogyan kell használni?

Ahogyan említettük, a waveboardok használatára jellegzetes hullámzó mozgás jellemző. Ez a waveboard használatgyakorlatban úgy néz ki, hogy miután domináns (jobb, vagy bal) lábával ráállt a deszkára, a másikkal meghajtja magát, lök egyet a deszkán csak úgy, ahogyan gördeszkával is tenné. Majd miután rátette a másik lábát is a deszkára és sikerült megtalálni az egyensúlyt, a hátsó lábát jobbra-balra mozgatva tudja irányítani a járgányt. Elsőre szokatlannak tűnhet, de használat közben hamar ráérez az ember.

 

Hogy miért járna jól egy waveboarddal?

  • Mert általa egy egészen újfajta mozgásformát ismerhet meg.
  • Mert ebbe az újfajta sportba egészen biztosan bele fog habarodni, ami csak jó, hiszen általa többet lesz majd a levegőn.
  • Mert a közlekedésnek egy környezettudatos módját teszi elérhetővé, ráadásul nem is akármilyen módon.
  • Mert újdonságának köszönhetően használata nagyon látványos, így mindenki csodálkozva, irigykedve szemléli majd.
  • Mert kis helyen is elfér, így könnyedén viheti magával bárhova: iskolába, munkába, nyaralásra egyaránt.
  • Mert remek ár-érték arányban lehet beszerezni a járgányokat.

 

Gyerekeknek és felnőtteknek, fiúknak és lányoknak remek waveboardjaink vannak! 

Tegyen szert Ön is egy szuper járgányra! 

Egy kicsivel klasszikusabb, de a szokványosnál extrémebb közlekedési eszközre vágyik? 
Tekintse meg rollerek, deszkák kínálatunkat!