Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Outlet

Kerékpár outlet, akciós biciklik

Kerékpár Outlet avagy akciós kerékpár kínálatunk

Egy minden szempontból szuper, ám mégis olcsó kerékpár minden vágya? Ha igen, akkor a lehető legjobb helyen jár! Összeszedtük Ön számára akciós kerékpár kínálatunkat, hogy biztosan találjon olyan biciklit, mely ár szempontjából maximálisan megfelel elvárásainak. 

A kiárusításban szereplő kerékpárjainkat gondosan válogattuk össze. Elsősorban olyan termékeket talál itt, amik kiváló társai lehetnek a hosszabb távú kirándulások, túrázások alkalmával. Sárvédővel, csomagtartóval és egyéb kiegészítőkkel felszerelt bringáinkat akár már 34%-os kedvezménnyel is beszerezheti! A kerékpár outlet kínálatában női, férfi és gyermek kerékpárok egyaránt megtalálhatók és a márkák is vegyesen képviseltetik magukat. Ennek köszönhetően a család bármely tagja számára találhat itt eladó biciklit, kedvezményes áron. 

A biciklik mellett egyéb akciós termékeinket, különböző sporteszközeinket és alkatrészeinket, kerékpáros kiegészítőinket is itt találja. 

Lepje meg magát, vagy valamely családtagját egy biciklivel, vagy egyéb sporteszközzel most, kivételesen kedvező áron!

Ne maradjon le a bicikli bolt további ajánlatairól sem!


579termék 124
88
Azonnal raktárról 
Kerékméret kompatibilitás:
26 col, 27.5er, 28 col, 29er
Sárvédő felfogatás:
Villára
Helyzete:
Első
Kategória:
Kiegészítő-Sárvédő
190 Ft
1 590 Ft 
49
Azonnal raktárról 
Méret:
1 1/8"
Kategória:
Alkatrész-Kormány-Kormánycsapágy alkatrész
300 Ft
590 Ft 
81
Nincs raktáron
Mérete ETRTO:
37-540
Mintázat:
Aszfalt
Fényvisszaverő oldalfal:
Nincs
Defektvédelem:
Nincs
490 Ft
2 520 Ft 
45
Azonnal raktárról 
Kerékméret kompatibilitás:
26 col, 27.5er, 28 col, 29er
Sárvédő felfogatás:
Vázra
Helyzete:
Első
Kategória:
Kiegészítő-Sárvédő
600 Ft
1 090 Ft 
50
Azonnal raktárról 
Kerékméret kompatibilitás:
16 col, 20 col
Sárvédő felfogatás:
Villára / Vázra
Helyzete:
Szett
Kategória:
Kiegészítő-Sárvédő
850 Ft
1 690 Ft 
50
Azonnal raktárról 
Kerékméret kompatibilitás:
26 col, 27.5er, 28 col, 29er
Sárvédő felfogatás:
Villára
Helyzete:
Első
Kategória:
Kiegészítő-Sárvédő
950 Ft
1 890 Ft 
37
Azonnal raktárról 
Típus:
Minipumpa
Szelep típusa:
Szelep típusa
Nyomásmérő:
Nincs
Kategória:
Kiegészítő-Pumpa
1 000 Ft
1 590 Ft 
34
Nincs raktáron
Felfogatás:
Csavaros
Fokozatszám:
6-7
Kategória:
Alkatrész-Váltórendszer-Hátsó váltó
1 290 Ft
1 946 Ft 
579termék 124

Olcsó kerékpár igazából nincs

Kerékpározni mindenki szeret! Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy nem mindenki, illetve az ember nem minden esetben engedhet meg magának egy drága biciklit. Vannak eleve olcsó kerékpárok és vannak akciós biciklik. Mi webáruházunkban kizárólag akciós és nem olcsó kerékpárokat forgalmazunk engedje meg, hogy ezt bővebben kifejtsük...

Hogy mi a különbség az olcsó és az akciós biciklik között?

Az olcsó kerékpár az, amit megvétel után néhány nappal, esetleg 1-2 héttel már vihet is a szervizbe, hogy kicseréltesse a rövid idő alatt elkopott, megsérült, eltört, letört, nem működő alkatrészeket. Az olcsó bicikli többnyire silány minőségű, szintén olcsó alkatrészekből lett összerakva, aminek következtében bár a vételár csábítóan kedvező lehet, a kerékpár nem bírja a rendszeres használatot. A sűrű szervizbe járás pedig mondanunk sem kell, bizony pénzbe kerül, ahogyan ez az összeg hozzáadódik az olcsó bicikli vételárához, máris rájövünk, hogy igazából nincs is olyan, hogy olcsó kerékpár (hacsak nem az, amit nem használunk, pusztán porfogóként vásároltuk a garázsba).

Webáruházunk kerékpár outlet szekciójában tehát nem olcsó, hanem akciós kerékpárokat kínálunk vásárlóink számára. Akciós kerékpárok ezek, ugyanis minden esetben megfelelő, kielégítő, vagy épp kiemelkedő minőség rejlik mögöttük, úgy mint az alkatrészekben és a kiegészítőkben egyaránt. Ezek a leértékelt kerékpárok azzal az igénnyel lettek összeválogatva, hogy vásárlóink számára a lehető legkedvezőbb áron biztosítsunk jó minőségű bringákat.

 

Kerékpár outlet kínálatunkban megtalálhatók:

Akciós gyerek biciklik

Gyermek bicikli kínálatunk 2-12 éves kor közötti gyermekek számára elérhető. A legkisebbeknek ajánljuk a kontrafékkel felszerelt bicikliket, az apró kerékpárosok ugyanis reflexből hátrafelé tekerik a eladó kerékpárpedált, mikor lassítani szeretnének, így a fékezés szinte tanítás nélkül alkalmazható általuk. A megfelelő méret kiválasztására és a bicikli személyre szabására (értendő itt az ülés és kormánymagasság ideális beállítása) fokozott figyelmet érdemes szentelni, kényelmi és biztonsági szempontból.

Termékkínálatunkban 12-20” méret között a legkisebbektől a 8-éves korú gyermekekig találhatók kerékpárok.

A 24” -os kerékpár méret pedig nagyjából 8 éves kortól ajánlott.

Mivel a gyermekek rendkívül gyorsan nőnek, így gyakran hangzik el, hogy felesleges számukra drága kerékpárt vásárolni. Fontos azonban, hogy a kerékpár ára ne jelentsen kompromisszumot a biztonság terén. Termékeink között olyan minőségi gyermek kerékpárokat talál, melyek kényelmes, biztonságos használatot tesznek lehetővé az apróbb bringások számára. Mindezt kiemelkedően kedvező, outlet áron.

 

Leértékelt BMX Bringák

A BMX-eket elsősorban a fiatalok kedvelik, extrém sportolásra, trükközésre, különböző figurák kerékpár outletbemutatására, begyakorlására ezek a biciklik a legalkalmasabbak. Mivel azonban ezek valóban extra igénybevételnek lesznek kitéve, ezért ezeknél a bringáknál vásárlás előtt érdemes figyelembe venni az árat, hiszen értelemszerűen a drágább BMX strapabíróbb, kevésbé szervizigényes. Böngésszen kínálatunkban és tegyen szert egy csúcsszuper bringára, most kivételesen kedvező áron, a kerékpár kiárusítás keretében.

 

Kedvezményes City kerékpárok

A City, vagy másként városi kerékpárok kitűnő választásként bizonyulnak, ha városi közlekedésre keres biciklit. Ezeknek a bringáknak tipikus kellékei a sárvédő, a hátsó csomagtartó és a kormányra felszerelt kedves kis kosár. Természetesen ezek a kiegészítők minden esetben opcionálisan fel-le szerelhetők, akciós kerékpárilletve cserélhetők ezeken a bicikliken, aminek köszönhetően külsőleg abszolút személyre szabható, egyedi megjelenésű járgányra tehet szert. A városi biciklik külsejéről első ránézésre meg lehet állapítani, hogy női, vagy férfi modellről van-e szó. A női modellen a váz alacsony átlépésű, míg a férfi modellen klasszikus, egyenes, magasabban fekvő. Ezek a biciklik alapvetően, néhány designer darabtól eltekintve kedvezőbb áron érhetőek el, mint egy MTB, vagy egy túra kerékpár, hiszen használat során kevésbé vannak igénybe véve. Akciós városi kerékpár kínálatunkban akár az eredeti ár feléért szert tehet új, szuper biciklijére!

 

Akciós országúti biciklik

Az országúti bicikli megintcsak egy olyan kerékpártípus, melyre jellemző a masszív igénybevétel.olcsó kerékpár Ezeknek a bicikliknek bírni kell a hosszas, gyors tempójú tekerést. Mivel pedig, hogy gyors száguldás történik rajtuk, általuk, ezért különösen masszívnak és megbízhatónak kell lenniük, hogy csökkentsék a száguldás következtében előforduló balesetveszélyt. Ezek tipikusan olyan biciklik, amiken nem éri meg sokat spórolni, de leértékelt kerékpár modelljeink által megbízható, mégis akciós országútira tehet szert.

 

Megannyi más

Az outlet kerékpárok között megtalálhatók egyéb kerékpártípusok is, ahogyan különböző kerékpár márkák termékei is. Csepel bicikli, Gepida, Koliken, szinte mindenből van leértékelt darabunk. Emellett, ahogyan fentebb már említettük kerékpárok mellett talál itt egyéb sporteszközöket, szobakerékpárt, lépegetőt, segwayt és megannyi biciklis kiegészítőt is.

Ha outlet áron szeretne minőségi, márkás kerékpárra szert tenni, ebben a termékkategóriában garantáltan megtalálja azt a biciklit, mely minden szempontból megfelel majd elvárásainak. 

Nálunk érdemes most körülnézni! :)

Válasszon akciós bicikli kínálatunkból!