Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Camping bicikli

Összecsukható kerékpár

Ezek a bringák a jól ismert Csepel Camping kerékpár továbbfejlesztett változatai.

Kinézetük és formájuk hasonlít a régebben gyártott modellekére.

Tartósságuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően sokan választják manapság ezeket a megújult, Csepel típusokat.

Az összecsukható bicikli modellek sokak kedvenceivé váltak már, ami nem is meglepő, hiszen ezek a kerékpárok megkönnyítik tulajdonosuk életét.

Összehajtott állapotban rendkívül kis helyen is elférnek, így könnyen, gond nélkül, csomagként bárhol könnyen szállíthatóak és tárolhatóak. Könnyedén beférnek az autó csomagtartójába, praktikusan szállíthatók a vonaton, héven, metrón, egyéb tömegközlekedési eszközön.
Camping kerékpár?

összecsukható kerékpár
Gyermekek és felnőttek számára is egyaránt alkalmasak lehetnek a kemping kerékpár modellek, hiszen a kormány és a nyereg is széles skálán állítható mindegyiknél.

Azoknak, akik mindenhová viszik bringájukat, mindenképpen be kell szerezniük egyet összecsukható kerékpár választékunkból! Elférnek a bőröndben, az autóban, szinte bárhol!

 

A kerékpározás egészség, öröm és szabadság. Ám vannak helyzetek, mikor a kerékpárosnak, vagy kerékpár tulajdonosnak lenni teher. Ilyen például az a szituáció, mikor buszra, vonatra, vagy villamosra kell felszállni a kerékpárral. A tömegközlekedési eszközök nem ritkán nagyon zsúfoltak, gyakran még gyalogosan is nehéz az embernek felszuszakolnia magát, kétkerekűvel pedig szinte lehetetlen.


Többeknek pedig pusztán azért nincs kerékpárjuk, vagy azért nem használják azt munkába járás során, mert nem tudnák megoldani annak (biztonságos) tárolását. Egy bicikli sajnos viszonylag sok helyet foglal. De csak akkor ha nem összecsukható kerékpárról van szó.


Egy összecsukható kerékpár a fenti nehézségektől mentesíti tulajdonosát. A kemping bicikli rendkívül praktikus, ha ingázik lakó- és munkahelye között, hiszen a hosszabb útszakaszon, mikor tömegközlekedést kell használnia, egyszerűen összecsukja a kerékpárt és az kényelmesen elfér lábánál. Az eszközt elhagyva pedig gyorsan kihajtja a biciklit és folytathatja is útját a kétkerekű járgányon. A camping bicikli össze- és széthajtása mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. 


SŐT!

 

Kemping bicikli - a takarékos megoldás


Tudta, hogy ha összecsukott állapotban utazik a kerékpárral, még külön menetjegyet sem kell váltania érte? Az összecsukható kerékpár birtokában tehát esetenként akár némi pénzt is megtakaríthat!

A Camping biciklik kompakt méretük miatt rendkívül praktikusan és egyszerűen tárolhatók. Összehajtott állapotban ezek a biciklik olyan kis helyet foglalnak, hogy gond nélkül elhelyezhetők szinte bárhol: egy íróasztal alatt, szekrényben stb. Ezáltal a lopás lehetősége is ki van zárva, hiszen akár a munkahelyére, irodájába, a kávézóba de még a postára is megával viheti kedvenc kemping bicikli modelljét.összecsukható bicikli, camping kerékpár

 

Akik sokat utaznak tömegközlekedéssel, azoknak mindenképp praktikus választás lehet egy szuper camping bicikli beszerzése. 


Ha nézelődne még bicikli ügyben, tekintse meg Kellys modelljeinket is!