Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Fitness eszközök

Fontos a rendszeres testmozgás

Ha nem szeretne másokkal edzeni, szerezzen be otthonába egyet fitness gépeink, eszközeink közül! Edzőpadok, bicepsz - tricepsz gépek, görgők és szoba biciklik várják nálunk a mozgás szerelmeseit! Ezen felül kínálatunkban kaphatóak különböző stepperek, kézi súlyzók, Gym labdák is. Nálunk akár még a szükséges bokasúlyt és boksz zsákot is beszerezheti! Vigyen haza egy edzőtermet!

Kerékpár webshop – lépjen az egészséges életmód útjára!


19termék 119
22
Utolsó darabok 
Felhasználás:
Családi otthoni felhasználás
Terhelhetőség:
120 kg
Izomcsoport:
Has
30 990 Ft
39 900 Ft 
24
Utolsó darabok 
Felhasználás:
Családi otthoni felhasználás
Terhelhetőség:
120 kg
Izomcsoport:
Hát, Has, Váll, Mell, Kar
52 990 Ft
69 900 Ft 
19termék 119

Fitness eszközök az otthoni edzéshez

 

Szeretne fittebb lenni, de nincs ideje, vagy nem szeret edzőterembe járni? Drágállja a bérletet, vagy úgy gondolja, hogy kellemetlenül érezné magát, ha mások előtt kellene edzenie? Egy otthoni fitness géppel könnyedén beillesztheti a rendszeres testmozgást, edzést mindennapjaiba.

 

Attól függően, hogy az edzéssel mi a cél, az erősítés, vagy a kardió, webáruházunk termékkínálatában különböző minőségi fitness eszközök közül válogathat.

Az elliptikus trénerek, evezőgépek, futópadok és szobakerékpárok segítenek, hogy karcsúbb alakra tegyen szert. A rajtuk végzett edzés kitűnő zsírégető, emellett javítja az erőnlétet, állóképességet és a szívritmust is. Az irodai munkát végzők számára kifejezetten fontos a rendszeres testmozgás, emellett a fitness gépek használata egyenesen felüdülést jelent és az idősebbeket is biztonságosan és alaposan átmozgatják.

 

A boksz termékek, súlyzók, kondigépek, fekvenyomók használatával formásabb idomokra tehet szert. Az izomépítés rendszeres edzéssel otthonról is kényelmesen elérhető lehet. Nem szükséges napi rendszerességgel lemennie az edzőterembe, egyszerűen, lakása kényelmében válhat izmosabbá, vagy akár fittebbé.

 

A fitness eszközök megvásárlásával otthona kényelméből érheti el, hogy egészségesebb, fittebb, edzettebb, izmosabb legyen. Ezeket az eszközöket tekintheti hosszútávú befektetésnek, hiszen áruk rövid-időn belül megtérül, hiszen nem kell edzőtermi bérletet váltania. Nem beszélve róla, hogy nem csak ön, hanem egész családja számára megteremtheti a lehetőséget az otthoni edzésre, testmozgásra, az egészségesebb életmódra.fitness eszközök otthonra

A mozgás megannyi jótékony hatása mellett egyben a legjobb feszültséglevezető is. Nincs is jobb annál, mikor frusztráló munkanap után bekapcsolja a zenét, ráül a szobabiciklire, vagy ráfekszik a fekvenyomóra és kiadja magából a feszültséget.  

Böngésszen termékeink között és tegyen szert egy szuper fitness eszközre!

Kezdjen egészségesebb életmódba még ma!