Használja a TEKERJVELUNK kuponkódot, mellyel díjmentes kiszállítást biztosítunk vásárlására a hónapban!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

MTB kerékpárok

MTB kerékpár / Mountain Bike - mindenki kerékpárja


Bátran kijelenthetjük, hogy a MTB (mountain bike) kerékpárok népszerűsége megjelenésük óta (’70) egyre csak felfelé ível. Szinte nincs olyan kerékpár gyártó, amely kínálatában ne jelennének meg ezek a biciklik.

Strapabíró, sportos bringák. Kiránduláshoz, hegyi ösvények meghódításához alkalmasak.

Ha egy igazán elnyűhetetlen kerékpárra vágyik, ajánljuk figyelmébe a szuper, és megbízható MTB -ket!

A hegyjáró - MTB kerékpár

MTB kerékpár hegyi terepre

Szeret ismeretlen utakat, terepeket felfedezni? Bringával járni az erdőket, meghódítani az úttalan utakat és kerékpárján ülve új, izgalmas élményekre szert tenni? Ezekre a felhasználási célokra egy masszív, strapabíró bringára lesz szüksége, olyanra, mint egy mountain bike bicikli.


A MTB bicikli modelleket azoknak ajánljuk, akik rendszeresen hegyvidéki vagy dimbes-dombos terepeken járnak. Ezek a biciklik „két lábbal állnak” a földön; csúszós és száraz talajon egyaránt remek szolgálatot tesznek!

Ezt a tulajdonságot masszív vázszerkezetük és széles kerekeik erősítik. Az MTB kerékpár teleszkópja tökéletes lengéscsillapítóként dolgozik, így kényelmesen teheti meg a hepehupás utakat is. Bár kifejezetten terepre tervezték őket, egyre többször találkozunk velük a városban is.

A mountain bike kerékpárok legtipikusabb jellemzője, hogy rendkívül masszívak, már-már elnyűhetetlenek. Kerekük általában 26”-os, ami lehetővé teszi, hogy a többi biciklihez képest könnyebben lehessen az MTB bringával felfelé tekerni.

Mivel ezeket a bicikliket extrémebb terepeken használják, így a gumik felszínének fokozott szerepe lehet. 

MTB kerékpár modelljeink között megtalálhatja a legnépszerűbb márkákat, melyekkel saját tempójában, kényelmesen juthat fel a hegyre és biztonságosan gurulhat le onnan.

Kerékpárjaink tekintetében nem kell kompromusszimumot kötnie a minőség és az ár tekintetében. A legminőségibb darabokhoz is kedvezményes áron juthat hozzá.Önnek is jár egy MTB kerékpár, szerezzen be egyet még ma!
Nézze meg Csepel bicikli választékunkat is!