2024.07.12-13-ig Soroksári üzletünk ZÁRVA tart!!

Megértésüket köszönjük!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Koliken kerékpár márka

A Koliken kerékpár

A Koliken Kft. 1991-ben kezdte meg pályafutását.  Négy évvel később indították útjára saját márkás Koliken kerékpár modelljei gyártását. 2005-re már számos külföldi cég érdeklődött a magyar bringák iránt. Ez nagy előrelépési és terjeszkedési lehetőséget jelentett a cégnek és a mai napig egyik meghatározó alapja a magyar kerékpárok gyártásának!

Ez a kerékpár márka kitűnő választás lehet mindazok számára, akik megfizethető áron szeretnének megbízható és strapabíró biciklit. A rendkívül jó ár-érték arányú Koliken bringák hosszú éveken át lesznek új tulajdonosuk hű társai. 

Ha szeretne egy magyar gyártmányú kerékpárt, vásároljon Kolikent!

 


98termék 124
98termék 124

Az innovatív Koliken kerékpár 

kék Koliken kerékpár
A cég 2010-ben felvásárolta az egykori Levi’s gyárat bővítés céljából. Ennek a beruházásnak köszönhetően mindmáig rendkívül versenyképesen tudnak helytállni a piacon.

A több évtizedes munkájukat figyelembe véve méltán nevezhetjük őket Magyarország legnagyobb bicikliszerelő, gyártó üzemének is (évente minimum 80.000 kerékpár előállítását képesek stabilan hozni ).

A cég munkásságát a lelkiismeretes, folyamatos fejlesztés jellemzi, mely következtében megjelenő kerékpárjaik világmárkás termékek színvonalával vetekednek. Ezek a biciklik magas minőségi követelményeknek eleget tevő, kedvező árú termékek.

A Koliken biciklik között felnőtt és gyermek biciklik egyaránt megtalálhatók, emellett az egyes darabok széles szín és méretválasztékban érhetők el. Ennek köszönhetően minden igényt maximálisan kielégítve, mindenki megtalálhatja közöttük a számára legideálisabb darabot.

A cég fő irányvonalnak a Koliken kerékpár gyártás mellett a Galaxy és HL biciklik forgalmazását is célul tűzte ki.

Termékeik között egykerekű, kétkerekű és háromkerekű modelleket is megtalálhat.

A Koliken bicikli kitűnő választás lehet mindazoknak, akik számára bicikliválasztás során fontos szempont a megbízhatóság és a strapabíróság, ugyanakkor kedvező ár-érték arányú terméket keresnek.


Ha kérdése van a Koliken bringákkal kapcsolatban, szívesen segítünk!
Cruiser kerékpár választékunkat is nézze meg!