Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Kerékpáros ruházat

Kerékpáros ruházat - Minőségi kényelem

Webshopunk amellett, hogy kerékpárok és fitness eszközök értékesítésével foglalkozik, számos kerékpáros kiegészítőt, alkatrészt és ruhát is forgalmaz.

Tekintse meg az alábbi kategóriában összegyűjtött kerékpáros ruházat termékeinket! Nálunk rátalálhat kedvenc karmelegítőjére vagy pólójára, beszerezheti biciklis nadrágját és akár szemüvegét is!

Bicikli bolt – itt megtalál mindent, amire egy kerékpárosnak szüksége van.

Gyakran kerékpározik, ezért úgy érzi, hogy jól jönne néhány olyan ruha, amely a leginkább megfelelő ehhez?

Termékkínálatunkból kedvező áron juthat hozzá minőségi kerékpáros öltözékekre.

 

Kerékpáros ruházat gyermekeknek és felnőtteknek

A kerékpáros ruhák kifejezetten kerékpározáshoz lettek kialakítva, ennek megfelelően számos olyan plusz tulajdonsággal rendelkeznek, amelyekkel a hagyományos, utcai öltözet nem veheti fel a versenyt.

A szűk fazonú nadrágok és felsőrészek például azáltal, hogy szorosan a testhez tapadnak, megakadályozzák, hogy különböző apróbb környezeti elemek (falevelek esetleg apróbb kövek, gallyak) vagy rovarok bekerüljenek az öltözet alá. Segítenek megelőzni az olyan kellemetlen és könnyen balesetveszélyes szituációkat, mikor a ruhát rángatva próbálja az illető kikergetni öltözete alól a bogarat, netalán darazsat.

Emellett a zsebek elhelyezkedése is kifejezetten a kerékpározás közben felvett tipikus testhelyzethez lett alakítva a zsebben tárolt tárgyaknak így (hacsak a zseb nem sérült, ki nem szalkadt) nincs esélyük a kihullásra és nem hátráltatják a biciklis mozgását.

A kerékpáros öltözet emellett kifejezetten rugalmasan idomul a változékony időjáráshoz, ami egy hosszabb bicikli út megtétele során rendkívül jól jöhet. A rövid kerékpáros nadrágok és pólók a kar- és lábmelegítők segítségével bármikor egy szempillantás alatt hosszú ujjú ruhákká alakítják a rövideket. Nem beszélve arról, hogy ezek a kiegészítők könnyedén elférnek akár a zsebben is. Így az út során, ha kissé feltámadna a szél, vagy ha a kezdeti borús időből napsütéses válna, könnyen tud alkalmazkodni az időjáráshoz.

És még nem esett szó a kényelmi funkciókról, amit például a kerékpáros nadrágok ülésbetétei nyújtanak, megelőzve a kidörzsöléseket, a rossz minőségű utak okozta kényelmetlenségeket.kerékpáros ruházat

És a kerékpáros ruhák speciális anyagahasználata mellett sem mehetünk el szó nélkül... melynek köszönhetően ezek a ruhák elvezetik az öltözet alatt jelentkező izzadságot.

Válogasson melegítőink, nadrágjaink, kerékpáros sisak kinálatunk, kesztyűink és egyéb kerékpáros ruháink közül és élvezze a kényelmes kerékpározást!