Kategóriák
Szűrés
Szín
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Váz anyaga
(5)
(1)
(1)
Fék típusa
(6)
(1)
Gyártó
(5)
(1)
(1)
Garancia
(6)
(1)
Ár
49 900 Ft - 115 990 Ft

Kerékpárwebshop.eu - eladó kerékpárok

Adria Kerékpár

KPC Bike kerékpár webáruház

Hírek
Balesetbiztosítás

Bővebb információért
kattintson a képre!

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél

BMX kerékpárok

Fő kategória >Kerékpár >BMX kerékpárok

BMX kerékpár – a fiatalok kedvence


Akadnak, akik csak hobbi szinten tanulgatják a BMX-es figurákat, de vannak olyanok is, akik sportszerűen BMX-eznek.  Maga a sportág Amerikában vált felkapottá már a ’60-as években; azóta is fenntartja magát, tovább fejlődik. Nem csoda, hogy ezek a legnépszerűbb cangák a fiatalok körében, mi is csak ámulva nézzük a BMX-es figurákat!


Sorrend:

-17%
KerékpárCity munkatársainak ajánlásával.
-17%
KerékpárCity munkatársainak ajánlásával.
-17%
KerékpárCity munkatársainak ajánlásával.
-17%
KerékpárCity munkatársainak ajánlásával.
-17%
KerékpárCity munkatársainak ajánlásával.

Sorrend:

A BMX bicikli jellemzői

BMX kerékpár

 

Mi is, de akár a BMX használók is megerősíthetik, hogy ezek a modellek a legmasszívabb bringák a világon!

Kifejezetten trükközésekre, ugratásokra, egyéb mutatványok ismertetésére lettek kifejlesztve, így nem is csoda! Jól tűrik az ütődéseket, koccanásokat, a rendszeres igénybevételt.

A BMX kerékpár súlya szerepet játszik a trükközésekben. Kezdő bringásoknak ajánljuk a kicsit nehezebb bringákat, mivel feltehetően sokat kell még gyakorolniuk, hogy majd igazán ki tudják élvezni a könnyebb súlyú bicikli előnyeit. A súly egyben minőséget is jelöl, minél könnyebb a bicikli súlya, annál minőségibb anyagokból és alkatrészekből készült. Így a nehezebb biciklik jellemzően a némileg olcsóbb árfekvést képviselnek, mint könnyebb társaik, ami a kezdő bringások számára jó hír. A könnyebb BMX előnye, hogy egyhuzamban hosszabb ideig lehet vele gyakorolni, anélkül, hogy elfáradna az ember, emellett jobban, finomabban lehet irányítani is, ami a komplexebb trükköknél nyújt segítséget.

Kerékpár választás során érdemes figyelembe venni a bicikli méretét. Az apróbb méretbeli különbségek nem tűnnek fontosnak, de a kényelmes használat feltétele a megfelelő vázméret. 

A bringaválasztás során rendszerint döntő szempont a szerelem első látásra, és ez így is van jól. Mivel vélhetően gyakran szeretné majd használni az eszközt, ezért fontos, hogy olyat válasszon, ami valóban elnyeri tetszését.

Amire még érdemes lehet odafigyelni BMX vásárlása esetén, hogy a kerékpár rendelkezik-e fékkel. Egyes kifejezetten trükközésre szánt bringákra nem szoktak féket felszerelni, ám kezdő BMX-esek számára mindenképp javasolnánk, hogy legalább egy hátsófék legyen a kerékpáron. 

bmx bringa gyerekeknek

Egysebességes, kis kerekekkel felszerelt darabjainkat itt most megtekintheti!


Érdemes országúti kerékpár kínálatunkra is vetnie egy pillantást!