Partnereink

KPC Bike kerékpár webáruház

Látogassa meg Capriolo kerékpár webshopunkat is!

KerékpárWebshop kerékpárbolt Budapest

Hírek

2021.03.25 14:08

Kedves Vásárlóink!

 

04.02-04.05 között csepeli üzleteink zárva tartanak!

 

04.02, 04.04, 04.05 kiskunlacházi üzletünk zárva tart!

04.03. szombaton kiskunlacházi üzletünk nyitva tart 11 és 19 óra között!

 

Webáruházunk zavartalanul üzemel, húsvét alatt is lehetséges rendelni.

 

 

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

2021.03.05 16:47

Kedves Vásárlóink!

A legfrissebb rendelet szerint a kerékpár szervizek továbbra is üzemelhetnek, üzletünk zavartalanul üzemel a megfelelő védőtávolság és maszk használata mellett.

Várunk továbbra is mindenkit sok szeretettel.

2020.12.15 16:41

Tisztelt Vásárlók!

 

2020.12.19-01.11 között webáruházunk és üzletünk zárva tart.

Utolsó csomagfeladás: 2020.12.18. péntek.

Zárva tartásunk ideje alatt ügyfélszolgálatunk sem üzemel.

 

Megértésüket előre is köszönjük!

Mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

 

Üdvözlettel: KerékpárCity csapata

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kerékpár karbantartás

Kerékpár karbantartás

A kerékpárok meghálálják a karbantartást.

Kínálatunkban megtalálhatók a különféle csapágyzsírok, láncolajok, és az otthoni szereléshez szükséges összes szerszám.

A szerelést és karbantartást nagyban megkönnyítő állványok. Emellett műhelykötényt és tisztítókészletet is vásárolhat nálunk.

Cruiser kerékpár modelljeinkhez volt már szerencséje?

Tovább

Ön megfelelően gondoskodik kerékpárja karbantartásáról?

 

Ahhoz, hogy a kerékpár hosszú éveken át megbízhatóan szolgáljon rendszeres használat esetén havonta egyszer, vagy 500 km megtétele után érdemes alaposabb ellenőrzés alá vetni. Egy használat során váratlanul beálló probléma nem csak hogy nagyon kellemetlen szituációt szülhet, de még testi épségünket is veszélyeztetheti, így az átvizsgálás, a megfelelő kerékpár karbantartás nem elhanyagolható téma.

(A fékeket és  gumik állapotát, azok nyomását és a láncot minden indulás előtt fontos leellenőrizni! Ezen felül a váltókat, a kormánycsapágyat, a kerékagycsapágyakat, a középagycsapágyakat használattól függően legalább minden negyedévben ajánlott átnézni.)

Az egyik legfontosabb karbantartási feladat a lánc tisztán tartása. A lánc minden használat során szennyeződik, így a tisztítás elhanyagolása könnyen kopáshoz, korrózióhoz vezethet. A legideálisabb az lenne, ha minden bringával megtett út után legalább nagyjából át lenne tisztítva. A lánc tisztításához speciális láncmosó tisztítószerek vásárolhatók. Ezek a tisztítók leggyakrabban spray formájában léteznek, elegendő egy keveset permetezni a láncra, majd arra ráfogni egy ronggyal és hátrafelé forgatva a hajtókart végigsimítani vele a láncon. kerékpár karbantartás

A lánc tisztítása után rögtön érdemes bekenni a láncot speciális láncolajjal, ami majd védi a láncot az időjárási viszontagságoktól, a por felvételétől és a kiszáradástól. Különösen ajánlott az olajozás, ha a lánc forgás közben nyikorgó hangot ad. (A zsír helyett jobb az olaj az előbbi ugyanis jobban gyűjti a port.)

Kerékpározás előtt mindig ellenőrizze a fékek működését, a gumik nyomását és a lánc feszességét!

Webáruházunk kínálatában különböző eszközök közül válogathat, melyek segítik az otthoni karbantartási munkálatokat. Ilyen eszközök például a különböző kenőanyagok, olajok és zsírok, a legkülönfélébb szerelést segítő állványok, a különféle szerszámok és a tisztítást segítő eszközök. 

Ezekkel a kellékekkel az otthoni szervizelés kényelmesen és kellő hozzáértéssel biztonságosan elvégezhető. Fontos azonban, hogy ha úgy érzi, hogy nem maximálisan biztos a dolgában, ne kockáztasson. Hozza el kerékpárját szervizünkbe, ahol alaposan megvizsgáljuk és elvégezzük rajta a szükséges szervizelést. 

Tovább