Kategóriák
Partnereink

KPC Bike kerékpár webáruház

Látogassa meg Capriolo kerékpár webshopunkat is!

KerékpárWebshop kerékpárbolt Budapest

Hírek
2020.03.12 12:15
2020.02.14 16:46
2019.12.12 12:58

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél

Gyerek bicikli

Főkategória >Gyerek bicikli

Gyerek bicikli kínálatunk


Termékeink között minden gyermek és szülő megtalálhatja számítását! A legkisebbek számára futóbiciklikkel készültünk (0-2 éves korig). További termékeinket életkorok alapján csoportosítottuk, megkönnyítve ezzel a választást (2-4, 3-5, 5-7, 6-8, 7-9, 9-11). Kínálatukban a klasszikustól a modernebb, mai darabokig mindent felsorakoztattunk. Fejlessze velünk Ön is gyermeke egyensúly érzékét, válasszon neki megfelelő gyermek kerékpárt!
Tippek a gyerek kerékpár vásárláshoz

 

zöld fiú gyerek bicikli

  • Ne csapjon le az első kedvező ajánlatra! Nem feltétlenül az a legjobb gyerek bicikli, ami a legolcsóbb a piacon. Tény, hogy a gyermekek viszonylag hamar kinövik a megvásárolt darabokat, mégis fontos mindig minőségi terméket vásárolni nekik. A minőségi gyermek kerékpárok lehetővé teszik, hogy a gyermek kényelmes, természetes testtartásban használassa járművét. Emellett egy jó minőségű bicikli kellően stabil és strapabíró ahhoz, hogy gyermekét a lehető legnagyobb biztonságban érezhesse rajta (pótkerekei nem lazák, az ülés, a kormány megbízhatóan tart, stb.).
  • Ügyeljen a megfelelő méretekre! A megvásárolni kívánt bicikli ne legyen se túl kicsi, se túl nagy! Mindig a gyermek életkorához, magasságához mérten válasszon kerékpárt! Így lehet csak kényelmes és maximálisan biztonságos a kerékpár használata.
  • A vásárlást követően, még a használat előtt mindenképp állítsa be az ülés megfelelő magasságát, a fékeket, a lámpákat, stb.
  • A gyerek bicikli mellé érdemes kiegészítőket is beszerezni. Bukósisak használata mindenképp ajánlott! Emellett a kisebbeknek javasolt még a térdvédő és kézvédő használata is. A megfelelő kiegészítők lehetővé teszik, hogy a gyermek kellően védve legyen az esetleges esések okozta sérülésektől. Bár nem törvényszerű, minden gyermekkel megesik olykor-olykor, hogy elborul a kerékpárral, megfelelő védőfelszerelés viselése mellett azonban ez nem okoz majd problémát.
  • Avassa be gyermekét már az első perctől a közlekedés alapszabályaiba! Ha a gyermek az utcán fog közlekedni, alapvető fontosságú, hogy tisztába legyen a közlekedés szabályaivál, önmaga és mások biztonsága érdekében.
  • Szerettesse meg vele a kerékpározást, járják együtt az utakat! Az első kerékpár minden gyermek számára meghatározó élmény marad. A sport, a mozgás szeretete már egészen apró korban kialakul. Ha az erre fogékony időszakban a gyermeket nem érik sportolással kapcsolatos tapasztalatok, ingerek, talán soha sem fogja megkedvelni a mozgást, ahogyan a kerékpározást sem. Biciklizzenek közösen, kiránduljanak nagyokat és gyermeke felnőtt korában is hálás lesz a közösen töltött biciklis kalandokért.

 

Webáruházunkban minden egyes gyerek kerékpár megbízható, minőségi darab, melyet gyermeke biztonsággal használhat. Hogy a biciklik közötti választást megkönnyítsük külön csoportokba rendeztük a különböző életkoroknak megfelelő bicajokat, azon belül pedig a fiúknak és a lányoknak szánt darabokat. A fiú és lány darabok közötti megkülönböztetést elsősorban a biciklik színe és mintázata motiválta. 

Ajáljuk figyelmébe a gyermekbiciklik között KPC márkát, mely cégünk saját gyerek kerékpár márkája. Ezeket a bicikliket kifejezetten a Kerékpár City gyártja, nagy gonddal a gyermekek igényeihez igazítva, a lehető legjobb minőségben.

Mi a szülőket sem hagyjuk bicikli nélkül! Hozzájárulunk a közös családi kirándulásokhoz!
Anyukáknak szeretettel ajánljuk női kerékpár modelljeinket, az apukák pedig férfi kerékpár kínálatunkból válogathatnak!