Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Gyerek bicikli

Gyerek bicikli kínálatunk


Gyerek bicikli termékeink között minden gyermek és szülő megtalálhatja számítását! A legkisebbek számára futóbiciklikkel készültünk (0-2 éves korig). További gyerek kerékpár termékeinket életkorok alapján csoportosítottuk, megkönnyítve ezzel a választást (2-4, 3-5, 5-7, 6-8, 7-9, 9-11). Kínálatukban a klasszikustól a modernebb, mai darabokig mindent felsorakoztattunk. Fejlessze velünk Ön is gyermeke egyensúly érzékét, válasszon neki megfelelő gyermek kerékpár modellt!

Tippek a gyerek kerékpár vásárláshoz

 

zöld fiú gyerek bicikli

  • Ne csapjon le az első kedvező ajánlatra! Nem feltétlenül az a legjobb gyerek bicikli, ami a legolcsóbb a piacon. Tény, hogy a gyermekek viszonylag hamar kinövik a megvásárolt darabokat, mégis fontos mindig minőségi terméket vásárolni nekik. Egy minőségi gyermek kerékpár lehetővé teszi, hogy a gyermek kényelmes, természetes testtartásban használhassa járművét. Emellett egy jó minőségű bicikli kellően stabil és strapabíró ahhoz, hogy gyermekét a lehető legnagyobb biztonságban érezhesse rajta (pótkerekei nem lazák, az ülés, a kormány megbízhatóan tart, stb.).
  • Ügyeljen a megfelelő méretekre! A megvásárolni kívánt bicikli ne legyen se túl kicsi, se túl nagy! Mindig a gyermek életkorához, magasságához mérten válasszon kerékpárt! Így lehet csak kényelmes és maximálisan biztonságos a kerékpár használata.
  • A vásárlást követően, még a használat előtt mindenképp állítsa be az ülés megfelelő magasságát, a fékeket, a lámpákat, stb.
  • A gyerek bicikli mellé érdemes kiegészítőket is beszerezni. Bukósisak használata mindenképp ajánlott! Emellett a kisebbeknek javasolt még a térdvédő és kézvédő használata is. A megfelelő kiegészítők lehetővé teszik, hogy a gyermek kellően védve legyen az esetleges esések okozta sérülésektől. Bár nem törvényszerű, minden gyermekkel megesik olykor-olykor, hogy elborul a kerékpárral, megfelelő védőfelszerelés viselése mellett azonban ez nem okoz majd problémát.
  • Avassa be gyermekét már az első perctől a közlekedés alapszabályaiba! Ha a gyermek az utcán fog közlekedni, alapvető fontosságú, hogy tisztába legyen a közlekedés szabályaival, önmaga és mások biztonsága érdekében.
  • Szerettesse meg vele a kerékpározást, járják együtt az utakat! Az első kerékpár minden gyermek számára meghatározó élmény marad. A sport, a mozgás szeretete már egészen apró korban kialakul. Ha az erre fogékony időszakban a gyermeket nem érik sportolással kapcsolatos tapasztalatok, ingerek, talán soha sem fogja megkedvelni a mozgást, ahogyan a kerékpározást sem. Biciklizzenek közösen, kiránduljanak nagyokat és gyermeke felnőtt korában is hálás lesz a közösen töltött biciklis kalandokért.
  • Válasszon designos kisfiú, vagy kislány bicikli modellt! Ahogy felnőttként megválogatjuk a minket körülvevő tárgyak, vagy járművek kinézetét, ugyanúgy fordítsunk figyelmet arra is, hogy a kisfiú, vagy kislány bicikli az ifjú bringás ízlésének tetsző legyen, ezzel is fokozva az eszköz használatának szeretetét. Nem beszélve arról, hogy ha tetszik is neki az új szerzemény, jobban fog figyelni annak rendbentartásáról. 

Webáruházunkban minden egyes gyerek kerékpár megbízható, minőségi darab, melyet gyermeke biztonsággal használhat. Hogy a biciklik közötti választást megkönnyítsük külön csoportokba rendeztük a különböző életkoroknak megfelelő bicajokat, azon belül pedig a fiúknak és a lányoknak szánt darabokat. A fiú és lány darabok közötti megkülönböztetést elsősorban a biciklik színe és mintázata motiválta. 

Ajáljuk figyelmébe a gyermekbiciklik között KPC márkát, mely cégünk saját gyerek kerékpár márkája. Ezeket a bicikliket kifejezetten a Kerékpár City gyártja, nagy gonddal a gyermekek igényeihez igazítva, a lehető legjobb minőségben.

Mi a szülőket sem hagyjuk bicikli nélkül! Hozzájárulunk a közös családi kirándulásokhoz!
Anyukáknak szeretettel ajánljuk női kerékpár modelljeinket, az apukák pedig férfi kerékpár kínálatunkból válogathatnak!