Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Kerékpár kiegészítő

Kerékpár kiegészítők

Mert a jó bringás felkészül minden eshetőségre!

Kerékpár kiegészítők minden mennyiségben. Csengők, lakatok, pumpák, lámpák, szerszámok és sárvédők széles választéka várja termékkínálatunkban.

Néhány praktikus kiegészítő segítségével kerékpárját maximálisan igényeihez igazíthatja, személyre szabhatja.

Amennyiben kérdése lenne, szakembereink állnak rendelkezésére!

Nálunk a fixi kerékpár modellekből sincs hiány, tekintse meg őket!

 

Bicikli kiegészítők a kényelem és biztonság fokozásáért

Elégedetlen kerékpárja felszereltségével? Esetleg szüksége lenne néhány praktikus kiegészítőre, melyek megkönnyíthetnék kerékpáros mindennapjait? Netalán hiányol egyes kiegészítőket biciklijéről, vagy a kerékpár esztétikumán javítana? Böngésszen kínálatunkban és válasszon az igényeihez leginkább passzoló bicikli kiegészítők közül.

Ha gyakran jár vásárolni a biciklivel, érdemes lehet felszereltetnie rá egy kosarat, így nem kell a nehéz táskát a hátán cipelnie, vagy nem kell attól tartania, hogy a kormányon cipelt szatyor majd beleakad a küllőbe. Egy kosár a női biciklinek nem csak praktikus, de egyben esztétikus kiegészítője is lehet. A kerékpár kosarak bármely városi, vagy cruiser kerékpáron jól mutatnak. A bicikli elejére és hátuljára felszerelhető modellek közül egyaránt válogathat. 

 

kerékpár kiegészítőkHa napi (vagy szinte napi-) rendszerességgel kerékpározik a városban, esetleg a munkába is biciklin tekerve megy, egy sárvédőt mindenképp ajánlatos felszerelnie kerékpárjára. A sárvédő megóvja ruhája tisztaságát a csapadék felverődésétől, ezzel pedig megannyi bosszúságtól kímélheti meg.

Ha gyakran jár kirándulni, esetleg túrázni a biciklivel. akkor egy hátsó csomagtartóval megkönnyítheti a nagyobb holmik, táskák szállítását. Egy nagy táskával a háton sokszor sokkal nehezebb tekerni, mintha a táska a biciklire lenne rögzítve. Egy jó csomagtartó biztonságos rögzítést nyújt, így csomagját gond nélkül tudja majd szállítani. A csomagtartó természetesen a hétköznapok során is jól jöhet, így a túra, vagy városi kerékpároknak rendkívül hasznos kiegészítője.

Sportolási céllal bringázik? Kifejezetten erre a célra is találhatók praktikus bicikli kiegészítők kínálatunkban. Kulcstartóink, kulacsaink és kilométeróráink, stoppereink nélkülözhetetlen kényelmi kellékei a sportolásnak. Egy könnyen elérhető kulacstartóval és kulaccsal, nem kell hosszú perceket azzal időznie, hogy táskája mélyéről előhalássza a vizes palackot, hanem kényelmesen, másodpercek alatt olthatja szomját és folytathatja az utat, az edzést. 

Ha gyermeket szállít a biciklin, feltétlen szüksége lesz egy megbízható és egyben kényelmes biciklis gyerekülésre is. Kínálatunkban különböző típusú ülések közül válogathat, egytől-egyig kitűnő minőségű termékek közül. Emellett kínálatunkban minden további gyerekülés tartozékot is megtalál, melyekkel gyermeke szállítása még könnyebb és biztonságosabb lehet.

Csengők, kitámasztók, lakatok, lámpák, láthatósági mellények és egyéb kerékpár kiegészítők segítségével pedig tovább fokozhatja a kerékpározás biztonságát. 1-1 jól megválasztott bicikli kellékkel kerékpárját maximálisan igényeihez szabhatja, funkcióban és megjelenésben egyaránt. Az általunk forgalmazott kerékpár kellékek nem csak minőségiek, de egyben stílusosak is. Törekedtünk arra, hogy kiegészítőink megjelenésükben is eleget tegyenek a kerékpárosok ízlésvilágának, így különböző színekben, formákban, mintákkal tettük gazdagabbá az egyes termékkategóriákat.

 

Válasszon minőségi kiegészítőink közül és tegye a kerékpározás élményét biztonságosabbá és kényelmesebbé!