Kategóriák
Szűrés
Magasságom
(63)
(161)
(114)
(27)
(3)
Szín
(22)
(5)
(61)
(113)
(16)
(3)
(1)
(10)
(14)
(3)
(39)
(13)
(5)
Sebesség fokozat száma
(1)
(62)
(3)
(39)
(15)
(20)
(16)
(5)
(7)
(3)
Férfi/Női/Gyermek
(103)
(1)
(52)
Váz anyaga
(16)
(143)
Kerék típusa
(152)
(7)
Villa típusa
(51)
(23)
(85)
Fék típusa
(34)
(16)
(1)
(91)
(12)
(2)
Váltó típusa
(4)
(26)
(18)
(39)
(15)
(8)
(24)
(3)
(14)
(8)
Gyártó
(4)
(155)
Kerékméret
(3)
(1)
(11)
(14)
(121)
(9)
Agydinamó
(14)
(69)
Ár
5 000 Ft - 346 600 Ft

Kerékpárwebshop.eu - eladó kerékpárok

Adria Kerékpár

KPC Bike kerékpár webáruház

Hírek
Balesetbiztosítás

Bővebb információért
kattintson a képre!

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél

Gepida kerékpár márka

Fő kategória >Kerékpár márkáink >Gepida kerékpár márka

Gepida kerékpár, a magyar bicikli márka


A Gepida bicikliket a Schwinn Csepel kerékpárokhoz hasonlóan magyar tulajdonban álló cég gyártja, az Olimpiai Kerékpár Kft. Az ő gyártósorukról érkező bicikliket Magyarországon kívül még húsz országban forgalmazzák. Mi sem bizonyítja jobban a kifogástalan minőséget, minthogy a márka darabjai egész nemzetközi viszonylatban nagy népszerűségnek örvendenek még a jellemzően „biciklis” országban is, mint Hollandia, Svédország, vagy akár Finnország. 

A gyártó termékkínálatával kifogástalanul igazodik a piaci igényekhez,  hatalmas választékában mindenki, kortól és felhasználási igénytől függetlenül talál maga számára megfelelő kerékpárt. (City, MTB, Trekking, Cross stb. kerékpárok egyaránt megtalálhatók a Gepida termékei között.)

 


Sorrend:

prev
next

-9%
-9%
KerékpárCity munkatársainak ajánlásával.
-5%
KerékpárCity munkatársainak ajánlásával.
-5%

prev
next

Sorrend:

A Gepida bicikli nem hagyja cserben!

piros Gepida női kerékpár

A gepida kerékpárok Magyarországon készülnek, magyar tervezők és fejlesztők kiváló munkájának gyümölcsei. A már több mint húsz éves múltra visszatekintő, kifogástalan kivitelezésben tükröződik a gyártók bringázás iránti szeretete, elhivatottsága. A márka minőségét a folyamatos tesztelések, fejlesztések és az egyre bővülő termékkínálat biztosítja. Nem hiába, ezek a biciklik a legmegbízhatóbb kerékpárok közé tartoznak.

A Gepida kerékpárok egytől egyig kiváló termékek, a precíz tervezésnek köszönhetően a márka nemzetközi szinten igen erős jelenlétre tett szert.  Gyakori jelenlétük például a színvonalas kerékpárversenyeken is.

A már említettek mellett nem elhanyagolható előnyük továbbá a megfelelő ár-érték arány. Általuk úgy tehet szert egy szuper árú kerékpárra, hogy a minőség tekintetében sem kell kompromisszumot kötnie!

 

Gepida kerékpár mindenkinek!

A Gepida kerékpár modelleket hagyományos és elektromos kivitelben is megtalálhatja. Emellett a bőséges termékkínálatnak köszönhetően a márka képes kiszolgálni minden igényt: hobbi és profi bicikliket egyaránt felsorakoztat. Ezek a darabok kiszolgálnak minden korosztályt (0-99)!

A cég nagy gondot fordít az alkatrészgyártásra is, így attól nem kell tartania, hogy esetleg nem kap majd megfelelő kereket, vagy egyéb kiegészítőt a Gepida női kerékpár/férfi kerékpár mellé. Ezek a magyar biciklik amellett, hogy kiváló megjelenéssel bírnak, kevés karbantartást igényelnek.

A leginkább acélból és alumíniumból készült biciklikre a gyártó örök garanciát vállal (csak a vázra!).

Ha egy Gepida biciklit választ, nem lőhet mellé, biztos lehet benne, hogy egy megbízható, strapabíró biciklire tett szert. Ezek a kerékpárok masszívak és egytől-egyig időtálló darabok. Abban az esetben pedig, ha a hosszas használat után bármely probléma adódna a kerékpárral, a szervizeléssel sem lesz gond, a bőséges alkatrész utánpótlásnak köszönhetően a javítás gördülékenyen zajlik majd.

Legyen Öné egy új, szuper Gepida női kerékpár, vagy egy minőségi férfi bringa! A márka darabjai között mindkét nem találhat maga számára ideális járgányt!

Gepida karékpár nőknek is

A Gepida kerékpár modellek mellett Schwinn Csepel kerékpár kínálatunkat se tévessze szem elől!