Kategóriák
Szűrés
Magasságom
Szín
(18)
(5)
(52)
(72)
Sebesség fokozat száma
(1)
(32)
(4)
(24)
(10)
(18)
(7)
(5)
(7)
(3)
(3)
Férfi/Női/Gyermek
Váz anyaga
(13)
Kerék típusa
Villa típusa
Fék típusa
Váltó típusa
Gyártó
(1)
(101)
Kerékméret
Agydinamó
(11)
(56)
Ár
5 000 Ft - 350 000 Ft

Kerékpárwebshop.eu - eladó kerékpárok

Adria Kerékpár

KPC Bike kerékpár webáruház

Hírek
2019.06.05 14:48
2019.04.16 20:46
Balesetbiztosítás

Bővebb információért
kattintson a képre!

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél

Gepida kerékpár márka

Fő kategória >Kerékpár márkáink >Gepida kerékpár márka

Gepida kerékpár, a magyar bicikli márka


A Gepida bicikliket a Schwinn Csepel kerékpárokhoz hasonlóan magyar tulajdonban álló cég gyártja, az Olimpiai Kerékpár Kft. Az ő gyártósorukról érkező bicikliket Magyarországon kívül még húsz országban forgalmazzák. Mi sem bizonyítja jobban a kifogástalan minőséget, minthogy a márka darabjai egész nemzetközi viszonylatban nagy népszerűségnek örvendenek még a jellemzően „biciklis” országban is, mint Hollandia, Svédország, vagy akár Finnország. 

A gyártó termékkínálatával kifogástalanul igazodik a piaci igényekhez,  hatalmas választékában mindenki, kortól és felhasználási igénytől függetlenül talál maga számára megfelelő kerékpárt. (City, MTB, Trekking, Cross stb. kerékpárok egyaránt megtalálhatók a Gepida termékei között.)

 


Sorrend:


-5%
-5%
-5%


Sorrend:

A Gepida bicikli nem hagyja cserben!

piros Gepida női kerékpár

A gepida kerékpárok Magyarországon készülnek, magyar tervezők és fejlesztők kiváló munkájának gyümölcsei. A már több mint húsz éves múltra visszatekintő, kifogástalan kivitelezésben tükröződik a gyártók bringázás iránti szeretete, elhivatottsága. A márka minőségét a folyamatos tesztelések, fejlesztések és az egyre bővülő termékkínálat biztosítja. Nem hiába, ezek a biciklik a legmegbízhatóbb kerékpárok közé tartoznak.

A Gepida kerékpárok egytől egyig kiváló termékek, a precíz tervezésnek köszönhetően a márka nemzetközi szinten igen erős jelenlétre tett szert.  Gyakori jelenlétük például a színvonalas kerékpárversenyeken is.

A már említettek mellett nem elhanyagolható előnyük továbbá a megfelelő ár-érték arány. Általuk úgy tehet szert egy szuper árú kerékpárra, hogy a minőség tekintetében sem kell kompromisszumot kötnie!

 

Gepida kerékpár mindenkinek!

A Gepida kerékpár modelleket hagyományos és elektromos kivitelben is megtalálhatja. Emellett a bőséges termékkínálatnak köszönhetően a márka képes kiszolgálni minden igényt: hobbi és profi bicikliket egyaránt felsorakoztat. Ezek a darabok kiszolgálnak minden korosztályt (0-99)!

A cég nagy gondot fordít az alkatrészgyártásra is, így attól nem kell tartania, hogy esetleg nem kap majd megfelelő kereket, vagy egyéb kiegészítőt a Gepida női kerékpár/férfi kerékpár mellé. Ezek a magyar biciklik amellett, hogy kiváló megjelenéssel bírnak, kevés karbantartást igényelnek.

A leginkább acélból és alumíniumból készült biciklikre a gyártó örök garanciát vállal (csak a vázra!).

Ha egy Gepida biciklit választ, nem lőhet mellé, biztos lehet benne, hogy egy megbízható, strapabíró biciklire tett szert. Ezek a kerékpárok masszívak és egytől-egyig időtálló darabok. Abban az esetben pedig, ha a hosszas használat után bármely probléma adódna a kerékpárral, a szervizeléssel sem lesz gond, a bőséges alkatrész utánpótlásnak köszönhetően a javítás gördülékenyen zajlik majd.

Legyen Öné egy új, szuper Gepida női kerékpár, vagy egy minőségi férfi bringa! A márka darabjai között mindkét nem találhat maga számára ideális járgányt!

Gepida karékpár nőknek is

A Gepida kerékpár modellek mellett Schwinn Csepel kerékpár kínálatunkat se tévessze szem elől!