Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Csepel kerékpár márka

Csepel kerékpár hazai vizeken

A Csepel kerékpár márka kiemelkedő népszerűségnek örvend hazánkban. Nem is csoda, hiszen a márka neve mára egyet jelent a minőséggel. Ez az a márka, amit anno szüleink, sőt akár még nagyszüleink is vidáman és hosszú éveken át gond nélkül használtak. Minőség terén a Csepel bringák semmit sem változtak, esztétikum terén pedig szinte verhetetlenek.
Ennek megfelelően természetesen mi is felszerelkeztünk a magyar gyártmányú Csepel kerékpár példányokkal. Készletünkben megtalálhatóak a márka kétkerekű és háromkerekű modelljei is. Ezek gyermek, férfi és női kivitelben egyaránt kaphatók nálunk.
A Csepel kerékpárok kedvelői számára gazdag termékkínálatot nyújtunk webáruházunkban, egyszerű és kényelemes online vásárlási lehetőséggel. Amennyiben az Ön szívéhez is közel áll a Csepel kerékpár

Nézzen körül és vásároljon kínálatunkból!


78termék 124
78termék 124

Csepel bicikli régen és ma

Csepel kerékpár

A Csepel Művek, a Csepel kerékpár gyártója a rendszerváltás idején számos megpróbáltatáson esett át. A szűnni nem akaró tulajdonosváltásokat és az iparosodást követően mégis sikeresen újra magyar kézbe került a gyár. Megújulva (Csepel), ám a régi könyv szerint folytatták a kerékpárok gyártását. Ezek a modellek nagyban hasonlítanak testvéreikhez; küllemükben és minőségükben egészen biztosan. A cég azonban nagy figyelmet szentelt a változó igények kielégítésére, ennek megfelelően és a mai modern technikáknak köszönhetően a gyártósorról a korábbiakhoz hasonlóan minőségi, ám egyre korszerűbb, dizájnosabb darabok kerülnek ki.

A Csepel bicikli márka a legkülönfélébb igényeket is igyekszik maximálisan kielégíteni. Ennek megfelelően gyermek (egészen aprótól a kamaszig) és felnőtt biciklik, valamint többek között trekking, MTB és országúti kerékpárok is egyaránt találhatók e márka képviseletében. A Csepel jelenleg több mint ötven fajta különböző kerékpár típus kivitelezésével foglalkozik, és évről-évre újabb 5-10 típust jelentet meg.  A kerékpárok között így mindenki megtalálhatja az igényeihez és személyiségéhez leginkább illő darabot, kompromisszumok nélkül. 

csepel kerékpár típusok

 

Csepel kerékpárok minden mennyiségben

Készletünkben strapabíró gyermek és felnőtt kerékpárok egyaránt megtalálhatók. A Csepel kerékpár márkája megfizethető, ám egyben kimagasló minőségű kerékpárokat kínál, melyek küllemükben semmilyen mértékben nem maradnak el a külföldi márkáktól. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a márka nemzetközi viszonylatokban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Áruházunk kínálatában megtalálható a Csepel bicikli család megannyi típusa. Ha megbízható, stílusos hazai gyártmányú kerékpárra vágyik, a csepel bicikli termékeiben garantáltan nem fog csalódni: kimagaslóan minőségi kerékpárok férfiaknak, nőknek és gyermekeknek, rendkívül kedvező áron.

 

 

A minőségi kerékpár márka

Ha a Csepel termékek közül választ magának kerékpárt, nem kell aggódnia az alkatrészpótlás miatt sem. Kerékpárosként sajnos a legtöbben ismerjük azt a jelenséget, mikor egy alkatrész beszerzése miatt biciklink napokat, rosszabb esetben heteket pihen a szervizben. A Csepel kerékpárok esetén azonban ez nem, vagy maximum csupán nagyon szélsőséges esetben fordulhat elő.  A gyártó kiváló szakemberei ugyanis állandó alkatrészellátást biztosítanak, ennek köszönhetően ezek a biciklik egyszerűen és gyorsan szervizelhetők.

A minőséget pedig mi sem szavatolja jobban, minthogy a gyártó folyamatosan teszteli és fejleszti kerékpárjait. A precíz, szakértő és a kerékpárok iránt elkötelezett kezek munkája minden egyes biciklin maximálisan megmutatkozik. 

Ezeken a bicikliken élmény a kerékpározás. A minőség a kényelemben is megmutatkozik, ezeket a bringákat használva ugyanis azt tapasztalja az ember, hogy minden maximálisan és stabilan a helyén van. A legapróbb részletek is pontosan úgy vannak kidolgozva, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. A kényelem, a minőség hűen tükrözi a gyártó célját, miszerint szeretné a környezetkímélő közlekedést minél szélesebb kör számára népszerűbbé tenni, ezáltal is javítva az emberek egészségi állapotán.

 

 

csepel kerékpár

Ön milyen célra keres biciklit? Városi használatra, sportoláshoz, esetleg hegyre, vagy egyéb terepre?


A Csepel kerékpár márka szerelmesei minden kerékpártípusban, nagyjából 120 különböző modell közül, megannyi színkombinációban választhatnak maguknak kerékpárt.


Esetleg gyermek biciklit keres? A Csepel kitűnő, magas minőségi követelményeknek megfelelő, mégis megfizethető gyermek bicikliket kínál.Csepel

 


Csepel kerékpár – Ön is szívesen tekerné?

 
Netán kipróbálná a szintén hazai Gepida modellek valamelyikét is? Tekintse meg többi márkánk kerékpárjait is és válassza ki új, hűséges társát az utakra!