Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Férfi kerékpárok

Milyen férfi kerékpár modellek találhatók kínálatunkban?


Férfi kerékpár kínálatunkban számos minőségi, strapabíró modellt sorakoztattunk fel. Alpina, Kellys, KPC, Romet, Csepel és még sok remek márka közül válogathat! A férfi bicikli kollekción belül termékeinkre gyakran magasabb váz jellemző, mint egy női bicikli, vagy gyermek kerékpár esetében. Bármilyen célra is keressen kerékpárt, versenyre, munkába járáshoz, erdei túrákhoz, kínálatunkban garantáltan rátalálhat az ön számára minden szempontból legideálisabb járgányra.

Hogyan válasszunk a férfi kerékpárok közül?

magasvázas férfi kerékpár

Laikus szemmel nézve azt gondolná az ember, hogy biciklit választani könnyű feladat. Azon túlmenően viszont, hogy milyen típusú legyen, megfelel-e a színvilág számunkra, számos dologra oda kell figyelni a férfi kerékpár kiválasztása során is.

Első és legfontosabb a váz mérete, ezt a magasság szerint érdemes meghatározni. Figyelembe vehető még a kerékméret, a fékrendszer, stb.
Fontos, hogy mindig adott tevékenységhez válasszon biciklit, úgy tudja a lehető legjobb teljesítményt kihozni a járgányból. Így tehát ha a biciklit mukába járáshoz használná, illetve a városi mindennapi teendők intézéshez, egy városi kerékpárt szerezzen be. Ha országúti útminőségen, nagyobb távolságok gyors megtételére használná a bringát, egy országúti kerékpár teheti a legjobb szolgáltat. Mindezek mellett szinte valamennyi bicikli típusból talál termékeink között, így például: fitness biciklit, túra-, mtb-, összecsukható bringákat stb. 

Ha nem tudja megítélni, hogy az ön által kitűzött célokhoz melyik típusú bicikli nyújthatja a legjobb teljesítményt, vagy ha nem tud választani a megannyi márka közül, forduljon hozzánk bizalommal!


Segítünk a döntésben, kérje ki bátran szakértő kollégáink véleményét!  


Tekintse meg gyerek kerékpár kínálatunkat!
Női bicikli felhozatalunkra is érdemes egy pillantást vetnie!