Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Szerviz munkadíjak

Kerékpár szerelés, kerékpár szerviz Budapest

 

Olyan kerékpárszervizt keres, ahol gyors munkavégzéssel nyújtanak szakértő kerékpár javítást?

Fontos ön számára biciklije állapota, ezért kizárólag tapasztalt szakemberekre bízná kerékpárját?

Hozza el biciklijét budapesti kerékpár szervizeink bármelyikébe és átnézzük, kikupáljuk, megjavítjuk, felújítjuk bringáját!

Kerékpár szerelés szolgáltatásunkat választva, biztos kezekben tudhatja járgányát!

Kerékpár szerviz munkadíjak

 Kerékpár szerelés Budapesten, bármely évszakban

 

Ahhoz, hogy a kerékpár mindig csúcsteljesítményt nyújtson, az alkatrészek megfelelő és rendszeres gondozására, karbantartására van szükség. 

A kerékpárok főszezoni szervizigénye valószínűleg nem kíván különösebb magyarázatot: a használat során bizonyos alkatrészek elkophatnak, meglazulhatnak, esetleg sérülhetnek.

A legtöbb esetben azonban nem elég pusztán a főszezonban elvégezni a karbantartási munkálatokat, az alkatrészek akkor is igényelnek némi gondoskodást, mikor éppen nincsenek napi használatban. Így az őszi-téli időszakban is érdemes olykor-olykor ránézni a biciklire. Ebben az időszakban sem hanyagolható el a karbantartás, kerékpár javítás.

A hirtelen hőmérsékletváltozás, a téli hideg, a fagyok kárt tehetnek a biciklikben. Azok, akik már régóta kerékpároznak, bizonyosan találkoztak már azzal a jelenséggel, hogy hiába teszik el ősszel kifogástalan állapotban a kerékpárt, az tavasszal az első használat során az alaktrészek mégis gyanusan recsegnek, a kerekek laposak, a váltók nem működnek megfelelően, a fékek pedig keserves hangokat hallatnak.

A kerékpár apróbb hibái a legtöbb esetben otthon is könnyedén orvosolhatók tisztítással, olajozással, vagy a csavarok meghúzásával. Abban az esetben azonban, ha szakszerű tisztításra, vagy kerékpár javításra, összetettebb munkálatokra, esetleg tanácsra lenne szüksége látogasson el budapesti kerékpár szerviz üzleteink egyikébe, ahol mindenben rendelekzésére állunk!

 

Melyek a leggyakoribb gondok, melyekkel bicikli szervizünket felkeresik?

 

 • Lötyög a kerékkerékpár szerviz Budapest
  A lötyögő kerekek problémája viszonylag könnyedén kezelhető, ám annál fontosabb a megfelelő, biztos és gyors javítás, hiszen a nem kellően stabil kerék könnyen balesethez vezethet. 
  A legtöbbször elegendő a kerékanya vagy a patentszár meghúzása, megerősítése, ám ha még ezt követően is lötyög a kerék nagy valószínűséggel a kónusz lazulz le, amit ha nem javítunk időben könnyen komolyabb meghibásodáshoz vezethet.

 

 • A kerék súrolja a féket
  Ha nincs megfelelő helyen a kerék, előfordulhat, hogy akár több centiméternél nagyobbat leng ki oldalirányban, ha ez a helyzet, szakértő centírozással gyorsan megoldódik a probléma. De az is lehetséges, hogy egyszerűen csak rosszul lett felhelyezve az új abroncs és ezért súrolja használat során a féket.

 

 • Gyorsan leereszt a gumikerékpár szerviz
  Ha a gumi feltűnően rövid idő alatt leereszt, akkor vagy a szeleppel lesz gond, vagy pedig defekt állt elő. Ilyenkor a gumit vagy ki kell cserélni, vagy olykor elegendő lehet a belső foltozása is. Ha a téli pihenő alatt eresztett le a gumi, az természetes jelenség, ez esetben elegendő lehet újrafújni a kereket.

 

 • Nyikorgó, kattogó hangot hallat a lánc
  A lánc adta különös hangok a legtöbbször szakszerű tisztítást és olajozást követően egycsapásra megszűnnek. (Az olajozást szervizen kívül, otthon is ajánlott havi rendszerességgel elvégezni. Az otthoni kerékpár karbantartás eszközeit itt találod. ) A megfelelő és rendszeres olajozás nem csak hogy meghosszabbítja a lánc életét, de a váltószerkezet megfelelő működésére is hatással van.

 

 • Menet közben valaminek fura zaja van
  A kerékpár megannyi olyan alkatrészből áll, mely hajlamos lehet a zörgésre, így aggasztó hangok esetén alapos vizsgálatra van szükség, hogy megtaláljuk a probléma forrását. Lehet, hogy egyszerűen csak 1-2 csavar meghúzása hiányzik, de az is előfordulhat, hogy alkatrészcserére lesz szükség.kerékpár javítás

 

 • Mozog a kormány, billeg az ülés
  A kényelmes biciklihasználathoz elengedhetetlen a megfelelő rögzítés, nem beszélve arról, hogy a forgalomban elmozduló elemek könnyen balesetveszélyesek is lehetnek. A legtöbb esetben elegendő alaposan átnézni a rögzítő csavarokat és megszorítani, fixálni azokat. Ha a probléma továbbra is fennáll összetettebb lehet a gond.

 

 • Nem fog rendesen a fék, hosszú a féktávolság
  Fékkel, fékezés során jelentkező probléma esetén mindenképp ajánljuk a szerviz felkeresését. A nem megfelelően, nem maximális precizitással működő fék rendkívül balesetveszélyes lehet.

 

 • Rosszul működik a váltó

 

 • Fel szeretném újítani, tuningolnám egy kicsit a bringám
  Új pedálokat, minőségibb kormányt, kényelmesebb ülést, csomagtartót, sárvédőt szereltetne fel kerékpárjára? Fáradjon be budapesti kerékpár szervizünkbe és valóra váltjuk elképzeléseit. Üzletünkben és szervizünkben megannyi kerékpár alkatrész, kiegészítő áll rendelkezésünkre, így akár már a helyszínen ki tudja választani az ideális csere alkatrészt.

 

Kerékpár javítás Budapesten

 

Bármilyen jellegű problémája, vagy elképzelése is legyen kerékpárjával kapcsolatosan tapasztalt munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére. Lehet szó a gumicserétől kezdve egészen a nagygenerálig, vagy a komplett kerékpár felújításig bármi, nálunk biciklije a lehető legjobb helyen lesz.

 

Budapesti kerékpár szerviz szolgáltatásunk 3 helyszínen várja a kerékpárosokat:

Csepel 1 - 1211 Budapest, Acálcső utca 18/B
Csepel 2 - 1231 Budapest, Erdősor utca 128.
Soroksár - 1238 Budapest, Hősök tere 17.  

 

 

Minden esetben precíz munkavégzéssel vállaljuk a kerékpárok szervizelését és építését.

Mivel jól tudjuk, hogy a kerékpár sok esetben már szinte családtag, így nálunk mindig pontos felvilágosítást kaphat kerékpárja állapotáról és minden szerviz munka után kifogástalan állapotban, felfrissítve kapja azt vissza.

Kollégáink minden kerékpárhoz kimagasló szakértelemmel nyúlnak hozzá és mindent kerékpárt igyekeznek megmenteni, így bátran fordulhat hozzánk abban az esetben is, ha prémium minőségi kerékpárt, de akkor is ha olcsóbb, öregebb bringát hajt.

 

 

Hogy miért éri meg ránk bíznia biciklije szervizelését? 

 • Mert mi magunk is bringások vagyunk, így kerékpár szerelés, tuningolás során pontosan fogjuk érteni, hogy mire van szüksége
 • Mert versenyképes áron nyújtunk kiemelkedő szolgáltatást
 • Mert jól felszerelt szervizeinkben minden megvan a gyors és szakszerű munkához
 • Mert minden kerékpáron egyforma lelkiismeretességgel és szakértelemmel dolgozunk, legyen az olcsóbb, vagy drágább bringa
 • Mert tőlünk bátran kérdezhet. Mindenben segítünk, hogy kerékpárját otthon is megfelelően karban tudja tartani.
 • Mert hatalmas kerékpár alkatrész és kiegészítő választék áll rendelkezésünkre a biciklik szervizeléséhez
 • Mert minden esetben igyekszünk gyors és minőségi munkát biztosítani
 • Mert szinte nincs az a bringa, aminek szervizelését ne vállalnák: érkezhet hozzák gyermek-, városi- vagy bármely extrémebb kerékpárral

 

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!