Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Kerékpár tárolás

Kerékpár tárolás

A kerékpár tárolás biztonságos és szakszerű kivitelezése a legtöbbek számára gondot okozhat.

Jelen menüpontunkban, összegyűjtöttük azokaz a masszív, strapabíró és praktikus biciklitárolást segítő eszközöket, melyek megkönnyíthetik a biciklisek életét.

Termékkínálatunkban megannyi különböző tartó található, melyekkel a legtöbb tárolási nehézség megoldható. Állványaink és fali rögzítőink pedig praktikus, helytakarékos megoldást kínálnak akár a lakásban történő tárolásra is.

Ha Önnek is gondot okoz a kerékpárja biztonságos tárolása, akkor nézzen körül nálunk!

Szinte biztos, hogy tudunk megoldást!

Válassza ki a megfelelőt és spóroljon helyet!


39termék 124
39termék 124

Kis lakásban él, így bár imád kerékpározni, komoly fejtörést okoz a megfelelő bicikli tárolás?

 

Ne essen kétségbe! Számos megoldás létezik a biciklik kisebb – nagyobb helyen történő tárolására!

A kerékpár tárolásának leghelytakarékosabb módja a falra történő felfüggesztés, kiváltképp ha az fejmagasság körül történik, ehhez használhatók falra szerelhető konzolok, vagy különböző kampós, akasztós rendszerek.

Ilyenkor a bicikli nincs útban, mellette kényelmesen lehet mozogni és attól sem kell tartani, hogy sürgés-forgás közben bele akadunk a kormányba, magunkkal rántva a kerékpárt.  Amit viszont érdemes szem előtt tartani, hogy megfelelő fizikumra van szükség a bicikli emelgetéséhez. Célszerű ez alapján meghatározni a bicikli tárolásának magasságát. 

 

Kerékpár tárolás esetén fontos szempont, hogy a kerékpárnak lehetőleg állandó helye legyen, lehetőleg ott, ahol a legkevésbé van útban és mozgatása nem veszélyezteti más tárgyak épségét. 

A bicikli a legtöbb helyet a földre, kétkerékre állítva foglalja el, ugyanis a kormány és a pedál némileg kilóg  majd. Ez aztán több nehézséget is szülhet, különösen lakásban történő tárolás esetén, hiszen a bicikli támaszték nélkül könnyedén eldőlhet, a kilógó alkatrészekbe pedig könnyedén beleakadhatunk. Így ha van hely, a biciklit mindenképp ajánlott stabilan álló állványon tárolni. Ilyenkor tetszőlegesen rögzíthető az első, vagy a hátsó kerék. Ez a fajta tárolás a legegyszerűbb, legkevésbé körülményes, ám mint említettük egyben a legtöbb helyet igénylő is.

 

Persze, aki kertes házban él, saját garázzsal, vagy egyéb tárolóval rendelkezik, előnyben érezheti magát. Ebben az esetben kitűnő lehet egy szimpla földre helyezhető állvány. Az egyetlen dolog, amire érdemes odafigyelni, hogy lehetőleg könnyen elérhető, állandó helye legyen a biciklinek. Kár lenne, ha csupán azért mondana le olykor a kerékpározásról, mert körülményes a járművet előszedni a helyéről. kerékpár tárolás


Mérje fel lakása, háza tárolási kapacitását és válasszon minőségi állványaink, bicikli tartóink, konzolaink közül!