Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Női kerékpárok

Női kerékpár modelljeink

 

Önnek mi jut először eszébe erről: női kerékpár? A többségnek a szó hallatán valamiféle rózsaszín, alacsony vázas termék jelenik meg lelki szemei előtt.  Azért ennél jóval többről van itt szó! A nők testfelépítése nagyban eltér a férfiakétól. Így amellett, hogy a női bicikli alapvetően alacsonyabb vázzal rendelkezik, (és néha rózsaszínben pompázik) más kivitelezéssel készül, mint egy férfiaknak szánt kétkerekű. A női bringák általában rövidebb hosszal, kisebb kerekekkel és szélesebb nyereg kialakítással bírnak. Így nyújtanak nagyobb kényelmet női tekerőik számára, mint a férfiaknak szánt, vagy unisex modellek.

Női bicikli


A megjelenés is fontos!

 

A gyártók, megfigyelve a nők igényeit, nagy hangsúlyt fektetnek (az ergonómia mellett) a női kerékpár - országútibiciklik külsőségeire is. Lágy megjelenésekkel komponálnak, harsány színeket, kellemes, nőies kialakításokat alkalmaznak. A nők ugyanis amellett, hogy felmérik a termékek tulajdonságait (milyen terepen használható), megfigyelik a kerékpárok mutatóssági indexét is. Mert a női kerékpár olyan számukra akár egy táska; remek kiegészítője öltözetüknek és a hétköznapoknak is. Egy minden igényt kielégítő női bicikli tehát nem csak minőségi de egyben esztétikus is.

 

Női városi biciklik alacsony vázzal

Városi kerékpár, a nők kedvence

 

Mondhatjuk, hogy a városi közlekedésre kifejlesztett bringák nagyon is elnyerték a dolgozó nők, anyukák tetszését. Az utóbbi időben egyre több nő vág neki az utaknak női városi kerékpár nyergében ülve. Azzal járnak dolgozni, vásárolni, a gyerekért az iskolába, stb. Szinte minden cselekedetüknél (hű fegyverhordozóként) jelen vannak a városi kerékpárok. Ezek szerkezetüket és kialakításukat tekintve kifejezetten jól bírják a rázós, városi utakat. Rugózásuk kellemes, a legtöbb teleszkópos vázzal rendelkezik. Emellett könnyűek, mégis jól bírják a mindennapos igénybevételt! Csoda, ha ennyire kedvelik őket?


A méltán híres városi női kerékpár mellett azért érdemes megtekintenie férfi kerékpár és gyermek kerékpár kínálatunkat is!


Ha női bicikli vásárlásán töri a fejét, akkor Kerékpár City! cruiser női kerékpár