Kategóriák
Partnereink

KPC Bike kerékpár webáruház

Látogassa meg Capriolo kerékpár webshopunkat is!

KerékpárWebshop kerékpárbolt Budapest

Hírek
2020.02.14 16:46
2019.12.12 12:58

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél

City / városi kerékpárok

Főkategória >Kerékpár >City / városi kerékpárok

Városi kerékpár, a legjobb útitárs!

 

Sokat jár biciklivel a városban? Akkor bizony tudja, hogy a jó városi kerékpár alapkritériuma, hogy bírja az utak viszontagságait, akár hosszabb - rövidebb szakaszokon is. Ha Önnek is szüksége van egy olyan városi kerékpárra, amit nem csak a bevásárláshoz tud használni, akkor tekintse meg itt látható modelljeinket!
Városi kerékpár – tudni érdemes

piros városi kerékpár (city)
Ezeket a kerékpárokat városi közlekedésre, jellemzően rövidebb utakra , kis távolságok megtételére találták ki. Ezeket a kerékpárokat szokás "bevásárló kerékpároknak" is becézni,
ezt a funkciót tükrözi többek között az is, hogy nem ritkán a kormányra gyárilag egy kis csomagtartó-kosár van felszerelve. 

Nyergük és kormányszerkezetük komfortossá teszi használatukat, amire szükség is van, hiszen gyakori, akár mindennapi használatra vannak kialakítva.

A legtöbb modellt kontrás fékkel és több sebességes váltórendszerrel látják el. Számos „extrával” felszerelhetők még: tükör, kosár, csengő, csomagtartó, köpeny, stb.

Webáruházunkban több száz városi kerékpár közül válogathat! Bőséges termékkínálatunk lehetővé teszi, hogy megtalálja az önhöz leginkább illő, igényeit maximálisan kielégítő városi biciklit.

Kedve támadt városi kerékpárra pattanni? Akkor ne várjon tovább!
Vegye szemügyre Koliken bicikli kínálatunkat is!