Partnereink

KPC Bike kerékpár webáruház

Látogassa meg Capriolo kerékpár webshopunkat is!

KerékpárWebshop kerékpárbolt Budapest

Hírek
2020.03.12 12:15
2020.02.14 16:46
2019.12.12 12:58

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél

Kerékpár SZÉP Kártyára is!

SZÉP kártya elfogadás

 


Amennyiben Ön a megvásárolni kívánt terméket házhoz szeretne szállíttatni, úgy a kerékpár SZÉP kártya fizetést online veheti igénybe! SZÉP kártyás fizetésre üzleteinkben is van lehetőség!  

Üzletünkben elfogadunk K&H, OTP, MKB Széchenyi Pihenőkártyákkal történő fizetést a Szabadidő alszámlárólVendéglátás alszámlárólSzállás alszámláról,  a részletekről érdeklődjön üzletünkben.

 

OSZTOTT FIZETÉS IS LEHETSÉGES AKÁR ÜZLETÜNKBEN, AKÁR KISZÁLLÍTÁS ESETÉN.

Üzletünkben több szép kártyával, készpénzzel, kártyával, EP kártyával is kiegészíthető.

Kiszállítással pedig előre el kell küldeni a szép kártyáról/kártyákról az összeget, az esetleges maradékot pedig a futárnál tudja kiegyenlíteni kártyával vagy készpénzzel, automatikusan történik, nem szükséges külön jelezni.

Házhozszállítással is lehetséges ez a fizetés mód CSAK KERÉKPÁRRA, ebben az esetben az OTP, Szép kártya online felületéről szükséges elutalni az összeget, elfogadóhelynek KerékpárCity üzleteinek egyikét jelölni és a sikeres fizetésről szóló bizonylatot elküldeni e-mailben, ezután tudjuk feladni a kerékpárt. MKB Szép kártya esetén legyen szíves beleírni a megjegyzés rovatba az azonosítószámot (a kártyaszám alatt található) és a kártyabirtokos nevét. Mellyel munkatársunk rögzíti a fizetésigényt, utána tudja utalni az MKB felületéről. Ha rendelésnél elfelejtette, e-mailben is elküldheti rendelésszámmal együtt.
K&H Szép kártya esetén legyen kedves telefonálni a K&H ügyfélszolgálatára +36 1/20/30/70 335 3355-ös számon, 7-es menüpont telefonos autorizáció és segítenek a tranzakcióban.
* Elfogadóhely: 1213 Budapest, Erdősor utca 128. Azonosító 84026367 
Ha nem sikerül, keressen minket nyugodtan és segítünk benne.

A futárnál a Szép kártyás fizetés nem megoldható.

OTP Szép kártyás fizetés demo: https://kerekparwebshop.eu/shop_ordered/9126/pic/egeszsegpenztar/otp_szepkartya_elolegfizetes.pdf
OTP Szabadidő elfogadóhely neve:
* KerékpárCity Kerékpár Üzlet
* KerékpárCity kerékpár üzlet, szerviz, kölcsönző 1.
* KerékpárCity kerékpár üzlet, szerviz, kölcsönző 3

* György Birtok

MKB Szép kártyás fizetés demo: https://www.mkbszepkartya.hu/pdf/mkbszepkartya_internetes_elore_fizetes_kartyabirtokosoknak.pdf


Milyen kártyákat fogadunk el?

 

  • K&H
  • OTP
  • MKB
  • Széchényi Pihenőkártya


Ezen felül az alábbi kifizetések mellett is dönthet:

 

 

Kerékpár SZÉP kártyával is