Használja a TEKERJVELUNK kuponkódot, mellyel díjmentes kiszállítást biztosítunk 20.000 Ft feletti vásárlására a hónapban!

Soroksári boltunk átmenetileg zárva tart!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Kerékpár SZÉP Kártyára is!

Kerékpár SZÉP kártya elfogadással!

 

Tudta, hogy a szép kártya sporteszköz vásárlásra is alkalmas?


Amennyiben Ön a megvásárolni kívánt terméket házhoz szeretne szállíttatni, úgy a kerékpár SZÉP kártya fizetést online veheti igénybe! Az Otp szép kártya webshop felületen történő fizetésre és kerékpár üzleteinkben történő személyes fizetésre is alkalmas.

Üzletünkben elfogadunk K&H, OTP, MKB Széchenyi Pihenőkártyákkal történő fizetést a szépkártya Szabadidő alszámlárólVendéglátás alszámlárólSzállás alszámláról,  a részletekről érdeklődjön üzletünkben.

 

OSZTOTT FIZETÉS IS LEHETSÉGES AKÁR ÜZLETÜNKBEN, AKÁR KISZÁLLÍTÁS ESETÉN.

Üzletünkben több szép kártyával, készpénzzel, kártyával, EP kártyával is kiegészíthető.

Kiszállítással pedig előre el kell küldeni a szép kártyáról/kártyákról az összeget, az esetleges maradékot pedig a futárnál tudja kiegyenlíteni kártyával vagy készpénzzel, automatikusan történik, nem szükséges külön jelezni.


Milyen kártyákat fogadunk el?

 

  • K&H
  • OTP
  • MKB
  • Széchényi Pihenőkártya


Ezen felül az alábbi kifizetések mellett is dönthet:

 

 

Kerékpár SZÉP kártyával is

 

Üzletünkben és webáruházunkban is törekszünk rá, hogy minél rugalmasabban ki tudjuk szolgálni vásárlóinkat. Ennek érdekében törekszünk minél sokoldalúbb fizetési opciókat biztosítani.
A SZÉP kártyás fizetés lebonyolítása egyszerűen és gyorsan működik. Vásárlás során dönthet arról, hogy a vásárlás telejs értékét a kártyával szeretné-e fizetni, vagy pusztán annak egy részét vonná le a kártyáról. Amennyiben ezt az utóbbi opciót választja, lehetőséget biztosítunk rá, hogy a fennmaradó összeget készpénzben, vagy bankkártyával rendezze. 

Amennyiben kérdése lenne a SZÉP kártyás fizetéssel kapcsolatban, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz.