Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Túra / trekking kerékpárok

Trekking kerékpár

A trekking kerékpár, vagy másként túra bicikli a legsokoldalúbb kerékpárok közé sorolható.

Ideális társak túrázóknak, mivel sárvédővel, csomagtartóval és lámpákkal vannak felszerelve. A praktikus kiegészítők mellett ezeknél a bringáknál nagy hangsúly került a komfort biztosítására is, amire a kirándulások során bizony szükség is van. 

Ezek a biciklik aszfalton vagy közepes nehézségű terepen (erdei ösvényen, földúton) egyaránt megállják a helyüket, így túrázás mellett akár városi közlekedésre is ideálisak.  

Ha szeretne egy olyan bringát, amellyel nyáron körbe tudja tekerni a Balatont, ugyanakkor a hétköznapok során is, szinte bármilyen terepen el tud vele tekerni, trekking kerékpár kínálatunkat bátran ajánáljuk figyelmébe!

 

A Trekking bicikli / túra kerékpár tulajdonságai

 

trekking kerékpár túrázáshoz

A trekking bicikli jellemzően nagy, 28"-os kerékátmérővel rendelkezik, ami akár földúton is lendületes haladást tesz lehetővé. 

Mivel ezeken a bicikliken a kerékpárosok nem pusztán percket, hanem túrázás során hosszú órákat is eltöltenek, ezért a túra biciklik esetén kifejezetten fontos a megfelelő komfort megléte, amit a biciklik kialakítása kifogástalanul biztosít is. A trekking kerékpár váza ugyanis úgy van kialakítva, hogy a lehető legnagyobb kényelemben, majdhogynem teljesen egyenes háttal kehet velük tekerni. 

 

A trekking kerékpárok különlegessége, hogy első teleszkóppal szerelik fel őket, kormányuk pedig kellemes fogást biztosít a bringázás során. A teleszkópnak köszönhetően a túrakerékpár nyergében bátran tekerhet akár földutakon is, a teleszkóp hatékonyan csillapítja az út egyenletlenségeit, így nem kell attól tartania, hogy a bicikliről majd sajgó tagokkal kell leszállnia. 

 

Amellett tehát, hogy ezek a modellek komfortos utazást biztosítanak, vázszerkezetüknek hála, jól tűrik a viszontagságokat (időjárás, kátyúk, stb.) is.

Trekking kerékpárjaink megerősített csomagtartóval és sárvédőkkel bírnak, így a hegyi túrázások alkalmával is bízhat acélosságukban.

 

Honnan/miből tudhatja, hogy Önnek egy trekking kerékpárra van szüksége?


- a kényelem kerékpározás során is fontos Önnek
- szeret hosszasan biciklizni, akár túrázni is
- fontos Önnek, hogy a derék és hátfájás ne vegye el a kedvéd a kerékpározástól
- jól felszerelhető kerékpárt keres


Próbálja ki Ön is trekking kerékpár kínálatunk valamelyikét!

Csepel kerékpár kínálatunkról se feledkezzen meg!