Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Kerékpár márkáink

Kerékpár márkák üzleteinkben és webshopunkban


Szeretné pontosan tudni, hogy milyen típusú kerékpár márkák kerülnek nálunk értékesítésre?
Összegyűjtöttük azokat az általunk forgalmazott márkákat, amik közül most választhat. Mazsolázgasson kedvére bicikli kínálatunkban! Tekintse meg kiváló minőségű gyermek és felnőtt kerékpárjainkat is! Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban (kerékpárok, kiegészítők, stb.), forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk!  

Bicikli márkák - amiket forgalmazunk

Adria, Capriolo, Gepida, KPC, Schwinn-Csepel, Kellys, Romet, Koliken

kerékpár márkák 

Az általunk forgalmazott bicikli márkák közül bármelyik mellett is dönt, biztosan nem fogja csalódás érni! Magyar és külföldi tulajdonban álló gyártóink egytől egyig megbízható és strapabíró kerékpárokat készítenek. Így az általunk eladásra kínált kerékpár márkák egyes darabjai egytől egyig kifogástalan minőségű, hosszú életnek elébe néző darabok. 

Ha elkötelezettnek érzi magát a magyar termékek iránt, akkor őszintén tudjuk ajánlani az alábbi márkájú kerékpárokat:

Csepel kerékpár: Lassan 100 éves múltra visszatekintő, ízig-vérig magyar gyártmányú kerékpárok. A hazai bringások között talán a legismertebb márka, mely több mint 50 féle kerékpárral van jelen a piacon. Legnépszerűbb termékeik között megtalálhatók a nagy klasszikusok felújított változatai, és a legmodernebb mai bringák egyaránt. A márkanév egyben minőséget is szavatol.

Gepida kerékpár: A Gepida hasonló népszerűségnek örvendő, nem kevésbé minőségi, hazai kerékpár gyártó, mint a Csepel. A márka a külföldi kerékpárosok körében is népszerű, nem ritka, hogy a legnívósabb kerékpár versenyeken is képviseltetve van. Valamennyi kerékpár típus megjelenik a márka kínálatában. Elektromos kerékpárjaik pedig kiemelkedőek.

Neuzer kerékpár: A Neuzer bringák gyártója kezdetben különböző kerékpár kiegészítőket forgalmazott, majd fokozatosan áttértek a kerékpárok gyártására. Mára már külföldi exportra is készítenek bringákat. Termékpalettájuk rendkívül széleskörű, az országúti és a verseny biciklik terén kiemelkedő minőséget képviselnek. 

Koliken: A Koliken Magyarország egyik legnagyobb bicikli gyártó és - szerelő üzeme. A cég munkásságát a folyamatos, innovatív fejlesztések jellemzik. Éppolyan minőségi kerékpárokat gyártanak gyermekek számára, mint amilyet a felnőtteknek is. 

KPC biciklik: A KPC biciklik a KerékpárCity, azaz végünk saját márkás és saját gyártmányú termékei. Ezek a biciklik az általános kerékpárfelhasználók igényeit figyelembe véve készültek, minőségi alapanyagokból. Árukat tekintve kiemelkedő ár-érték arányt képviselnek.

 

A magyar gyártmányú biciklik mellett olyan népszerű külföldi márkákat is megtalál nálunk, mint például: A Koliken, Kellys, Romet és társaik. 

 

Az, hogy Ön számára melyik gyártó darabjai a legideálisabbak, maximálisan saját igényein és választásán múlik.
A fent említett bicikli márkák közül mindegyik jó, ám mindegyik némileg eltérő a maga módján.
Ez jelenthet eltérést az azonos típusú kerékpárok designolásában, vagy a biciklik gyári felszereltségében.
A legjobb bicikli márkák rangsora elfogulatlanul nem felállítható. Hasonlóan működik ez, mint az autó gyártóknál, az hogy melyik a legjobb, maximálisan egyéni tapasztalat függvénye, míg egyesek az egyik gyártóra, úgy mások a másikra esküsznek fel.

Ha még nincs tapasztalata az egyes kerékpár márkák darabjaival kapcsolatosan, javasoljuk, hogy böngéssze kínálatunkat és márkától függetlenül válassza azt a kerékpárt, amely megjelenésében, felszereltségében és árfekvésében egyaránt a leginkább megfelel elvárásainak. Bárhogyan is dönt, bármely gyártó kerékpárja mellett is teszi le a voksát, nem lőhet mellé, hiszen valóban mindegyik bicikli maximálisan megbízható, strapabíró és megfelelő ár-érték arányú darab. 

Nekünk forgalmazóknak az a célunk, hogy a kerékpározás szerelmeseit teljes mértékben kiszolgáljuk!

Ezért ha böngészés során úgy látja, hogy némi segítségre lenne szüksége a választást illetően, ne habozzon tanácsot kérni munkatársainktól online, vagy ha módja van rá, keresse fel budapesti üzleteink egyikét és akár személyesen is megnézheti, kipróbálhatja kerékpárjainkat. 

 

Örülünk a találkozásnak!
Reméljük, hamarosan Önt is vásárlóink körében üdvözölhetjük!