Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Blog - érdekességek, információk, hírek
2019.11.26 20:27

Bicikli egy esküvőn? Miért ne!

Bicikli egy esküvőn? Miért ne!

Biciklis esküvő, avagy egy rendhagyó téma blogunkban

 

Tudjuk-tudjuk, talán két szervizelős témájú blog poszt között kicsit meghökkent ez a mostani, de ha netán a közeljövőben tervezitek esküvőtöket, még kifejezetten jól jöhet!

Mikor két ízig-vérig kerékpáros fiatal élete fonódik össze, az esküvőről sem hiányozhatnak a biciklis motívumok. A kerékpár igazából tökéletesen összefér a ma nagy divatnak örvendő vintage esküvői stílussal. Blogunkban megmutatjuk, hogy ha épp aktuálissá válik a téma, miként adhattok egy kis teret esküvőtökön is az életetekben hangsúlyos szerepet betöltő fémparipának, azaz a kerékpároknak.

 

kerékpáros esküvő

 

Az ember akkor érzi igazán jól magát az esküvőjén, ha valóban magáénak érezheti azt. Ha megjelenhet benne saját ízlésvilága, stílusa, személyisége. Ha ehhez szorosan hozzákapcsolódik a kerékpár, akkor nincs mese, valahogy bele kell azt vonni az esküvő témájába. A kerékpár egy nagyon kedves, dizájnos eszköz, így tökéletesen és stílusosan belesimulhat az esküvőtökbe.

Ha párod és te is nagy bringások vagytok, hamar megtaláljátok majd a közös hangot a biciklis tematikájú esküvő terén. Ha viszont csak egyikőtök szeretné belecsempészni a kerékpárokat az esküvő témájába, akkor is nagy szerencsétek van, ugyanis a biciklis esküvői téma ma nagyon népszerű és jól kombinálható szinte bármelyik más, klasszikus esküvői stílussal. Így könnyű lesz kompromisszumot kötni az esetleg kevésbé kerékpár párti partnerrel.

Ha biciklis esküvőt képzeltetek el magatoknak, az első feladatok között egy szabadtéri esküvői helyszín felkutatása lesz a feladat. Ha nem csak apróbb kiegészítőkben szeretnéd, ha megjelenne a kerékpár, a kerékpáros motívumok, akkor tágas térre lesz szükségetek. 

(Ha nincs még helyszín ötletetek, a Budapesthez közeli György Birtok-on gyönyörű, ápolt pázsitos tóparti esküvő helyszín áll rendelkezésetekre.)

 

Tippek, hogyan illeszthetitek be az esküvő tematikájába a kerékpárt

 

  1. Ha eldöntöttétek, hogy biciklis esküvőtök lesz, ennek, a fő motívumnak már a meghívókon is adjatok egy kis teret, így sugallhatjátok a vendégek felé, hogy valami igazán különlegessel várjátok majd őket az esküvő napján.

  2. Egy szolidabb kerékpár néhány virággal feldíszítve fantasztikusan látványos eleme lehet az esküvői dekorációnak. Egy krém színű Cruiser például tökéletes vintage kellék lehet. Ha színesebb, bohémebb esküvőt terveztek, akkor egy sportosabb, színes kerékpár, rajta néhány héliumos lufival egészen biztosan mindenki arcára mosolyt csal majd.

  3. A kerékpárt használhatjátok a vendégek üdvözlésére. Helyezzétek el a kerékpárt, vagy kerékpárokat a helyszín bejáratánál és tegyetek a kormányára egy üdvözlő táblát.

  4. Ha igazán vagányak vagytok a szokásos bevonulást akár kerékpáron is megtehetitek, vagy a szabadtéri esküvőt követően kerékpára pattanva tekerhettek el együtt a vendégek között egyenesen a lagzi helyszínére.

  5. A vacsorahelyszínen aztán ismét megannyi lehetőségetek lesz a bringás motívumokat megjeleníteni. Szerepelhet egy romantikus bicikli az ültetőkártyán, a menükártyán, a szalvétán, a tortán (tortadíszként). Valamint akár a vendégeknek szánt apró köszönőajándékon.

 

Végül néhány inspiráció a további tervezéshez! 


biciklis esküvő

biciklis esküvői dekor

esküvős biciki