Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Blog - érdekességek, információk, hírek
2017.08.09 13:55

Csak én és a kerékpárom

Csak én és a kerékpárom

Aktuális bejegyzésünkben egy csokorba gyűjtöttük Magyarország frekventált kerékpártúra útvonalait. Fedezze fel a természet csodáit, hazánk szépségeit és nevezetességeit a nyeregben ülve! Cikkünk végére érve akár Ön is kedvet kaphat egy könnyed tekeréshez a Velencei-tó partján!

Én és a kerékpárom

 

VELENCEI-TÓ

Az útvonal hossza: 33 kilométer A pálya: javarészt sík terep, kisebb emelkedőkkel, kanyarokkal ötvözve. Ajánlás: Rövidebb pihenőket tartva az amatőr kerékpárosok is élvezhetik a tó körüli tekerést.  Útközben: látogasson el a pákozdi ingókövekhez, nézze meg a Madárdal tanösvényt, és járjon egyet a Gárdonyban található Gárdonyi Géza Sétányon is!

TISZA-TÓ (KISKÖREI VÍZTÁROZÓ)

Az útvonal hossza: 65 kilométer A pálya: könnyű, sík terep a teljes hosszon. Ajánlás: Kisebb pihenőket közbeiktatva kellemesen, 1 nap alatt bárki számára megtehető.

Útközben: keresse fel Poroszlót, csobbanjon a tiszafüredi szabad strandon, és ne felejtse el megtekinteni az abádszalóki Babamúzeumot sem!

FERTŐ-TÓ

Az útvonal hossza: 135 kilométer A pálya: Magyarországon közel 40 kilométer könnyebb-nehezebb tekerésre számíthat. A fennmaradó távon, Ausztriában hasonló körülményekkel, mégis jobb állapotban lévő biciklis utakkal találkozhat.   Ajánlás: Leginkább haladóknak, középhaladóknak és profiknak javasolt.

Útközben: tekintse meg a fertődi Esterházy-kastélyt, Sopron emlékműveit és a nagycenki kastélyt is!

BALATON

Az útvonal hossza: 206 kilométer A pálya: kiépített kerékpárutakkal, ill. közúti szakaszokkal találkozhat a teljes hosszon. Ajánlás: Csakis haladóknak és profinak javasolt, sok-sok pihenővel egybekötve - komoly állóképességet követel!

Útközben: járja körbe a szigligeti várat, a balatonszárszói József Attila Emlékmúzeumot, és a késő barokk stílusban épült katolikus templomot Balatonkenesén!

 

Tiszta-tó kerékpárral 

Már holnap elindulna a fent említett kerékpárutak egyikén? Gondoskodjon időben felszereléséről! Bicikli webáruházunk kollégái örömmel segítenek a megfelelő alkatrészek és kiegészítők beszerzésében. Ha tetszett a cikkünk kérjük, ossza meg barátaival is a Facebookon! Hamarosan újabb bejegyzéssel érkezünk!