Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Evezőgépek

Evezőgépek otthonra

Látványos, gyors izomerősítésre törekszik? Akkor az evezőgép lesz a kedvenc fitness gépe, mely zsírégetésre, bemelegítésre és kardio gyakorlatok elvégzésére is kiválóan alkalmas, az egész testet megmozgatja.

Webáruházunk kedvező ár-érték arányban forgalmaz otthoni használatra tervezett evezőpadokat.

Találja meg Ön is kedvencét!Az evezőgépek használata

Az evezőgépek speciális ergonómikus húzókarjainak köszönhetően abszolút természetesnek ható mozgást tesznek lehetővé, akár a nappali közepéb ülve is. Remekül imitálják a valódi vízben történő evező mozgást, használva őket az ember szinte úgy érezheti, hogy valóban egy csónakot hajt.

Az evezőgépek használata során testsúlyunkat egy vízszintesen előre-hátra csúsztatható ülés tartja. Az evezőmozgás imitálásában a felsőtest és a lábizmok is segítenek. A felsőtest húzó munkát, míg a lábizmok majd toló munkát végeznek az edzés során. A mozgássorozatot a csúszkára ülve, majd az evező fogantyúját megfogva, hajlított térddel kell kezdeni. A térd lassú kinyújtásával toljuk magunkat hátra a padon, majd a célhoz érkezve karjainkat behajlítva húzzuk magunk felé a fogantyút, miközben lassan derékből is felegyenesedünk. Ha a húzás megtörtént egy rövid pihenő fázis következik, melynek során az ülést és a fogantyút is vissza engedjük kiindulási pozíciójába.

A gépeken az ellenállás szintje tetszőlegesen állítható, így az evezőgépeken történő edzés maximálisan személyre szabható lehet. Az edzések intenzitásának optimalizálásában a csapássebesség, vagy másként evezési sebesség állíthatósága, és a húzókábel ellenállásának beállíthatósága nyújt segítséget.

Ne feledje, ahogyan minden edzés során, úgy az evezőpadokat használva is fontos a megfelelő bemelegítés és fokozatosság. Kezdje az evezést enyhe ellenálláson és lassan, majd fokozatosan növelje az ellenállást. Majd az edzés végéhez közeledve fokozaton csökkentse az ellenállást, míg el nem éri a kezdeti fokozatot.

Az evezőgépek méltatlanul hanyagolt fitness eszközök. Használtatuk az egész testet megmozgatja. evezőgépek, evezőpadokFitten tart és erősít. De az edzések hatékonyságához az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás ugyanúgy hozzátartozik. 

Vásároljon egy evezőgépet, vagy evezőpadot otthonra és élvezze a rendszeres mozgást lakása kényelméből. Az eszköz kitűnően alkalmas abban az esetben is, ha egy nyári evezőtúrán tervez részt venni. Az evezőpadot használva kifogástalanul felkészítheti magát a nagy kalandra. 

Válasszon minőségi eszközeink közül!

Eltökélte magát az otthoni edzés terén? Nézze meg haspad kínálatunkat is!