Kategóriák
Partnereink

KPC Bike kerékpár webáruház

Látogassa meg Capriolo kerékpár webshopunkat is!

KerékpárWebshop kerékpárbolt Budapest

Hírek
2020.12.15 16:41
2020.10.09 9:03

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél

Futópadok


Futópadok

Az otthon használatos fitness gépek között továbbra is a futópad rendelkezik a legnépesebb rajongótáborral: minden főbb izomcsoportot megdolgoztat, sétára és kocogásra egyaránt alkalmas, ideális eszköz a család minden tagja számára. A tökéletes futópad állítható dőlésszöggel, optimális szélességű, kényelmes futófelülettel és jól áttekinthető vezérlőfelülettel rendelkezik – akárcsak webshopunk modelljei.

Válogasson minőségi termékeink közül és kezdjen egészségesebb, mozgással teli életmódba!

A futás mellett szívesen hódolna a bringázás örömeinek is?

Fedezze fel sokszínű bringa felhozatalunk minőségi modelljeit!


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A sétálás és a futás a legősibb edzésformák, melyek segítenek az egészségesebb életvitel biztosításában. A futás a kezdetektől, napjainkig a legnépszerűbb edzésmód, ami nem is csoda, hiszen egyszerű, a legtöbb izmot átmozgatja, kikapcsol, feltölt és javít a kedélyállapoton. Egyetlen negatívuma van csupán a futásnak és az a szélsőséges időjáráshoz való alkalmazkodás.

Nyáron olykor szabályosan meg lehet sülni a hőségben, hiába vár az ember késő délutánig, gyakran még napnyugta után is fullasztó a hőség. Ősszel és tavasszal gyakori az esőzés, télen pedig rendkívül nehéz megtalálni azt az öltözetet, azt a ruharéteget, ami még pont ideális, nem fázunk benne és nem is izzadunk bele túlságosan.

Az időjárás gyakran kedvünket szegheti a futástól, vagy szabályosan ellehetetleníti azt. Ilyenkor kerül képbe a futópad, mely kényelmes alternatíváját nyújtja a szabadtéri futásnak.

Egy futópaddal az otthonában nem kell lemondani a testmozgásról még szélsőséges időjárás mellett sem. Lehet plusz 30, vagy akár mínusz 30 fok is, lakása kényelméből futhatja le a jóleső kilométereket.

Futópadot konditeremben is használhat, ám egy otthoni eszköz hosszú távú befektetést biztosít. Gondoljon csak bele: egy futópaddal az otthonában megspórolhatja az edzőterembe utazás idejét és a kondibérlet árát egyaránt. Nem beszélve arról, hogy míg kondibérletével pusztán Ön élvezheti a testmozgást, addig egy otthoni futópad a család minden tagja számára lehetővé teszi az egészségesebb életmód követését, a rendszeres mozgást.

 

Összegezzük, milyen előnyei is vannak egy otthoni futópadnak?

  • motiváltabbá válhat a testmozgás iránt
  • családja valamennyi tagja számára elérhetővé teszi a mozgás élményét
  • egészségesebb életmódra tehet szert
  • a rendszeres mozgás következtében fittebb, egészségesebb lehet
  • az edzés segít levezetni a hétköznapok során felgyülemlett feszültséget, így válhat kiegyensúlyozottabbá az élet minden területén
  • spórolhat az edzőterembe és onnan haza történő utazás idején
  • spórolhat a konditerem bérletén
  • kényelmesen őrizheti meg kondícióját a téli hónapokban is

 futópad

 A futópadok többféle sebességet és edzésmódot tesznek lehetővé, ennek köszönhetően a rajtuk végzett edzés maximálisan személyre szabható lehet.

Válasszon minőségi termékeink közül és kezdjen egészségesebb életmódba már ma!