Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Futópadok

Futópadok

Az otthon használatos fitness gépek között továbbra is a futópad rendelkezik a legnépesebb rajongótáborral: minden főbb izomcsoportot megdolgoztat, sétára és kocogásra egyaránt alkalmas, ideális eszköz a család minden tagja számára. A tökéletes futópad állítható dőlésszöggel, optimális szélességű, kényelmes futófelülettel és jól áttekinthető vezérlőfelülettel rendelkezik – akárcsak webshopunk modelljei.

Válogasson minőségi termékeink közül és kezdjen egészségesebb, mozgással teli életmódba!

A futás mellett szívesen hódolna a bringázás örömeinek is?

Fedezze fel sokszínű bringa felhozatalunk minőségi modelljeit!A sétálás és a futás a legősibb edzésformák, melyek segítenek az egészségesebb életvitel biztosításában. A futás a kezdetektől, napjainkig a legnépszerűbb edzésmód, ami nem is csoda, hiszen egyszerű, a legtöbb izmot átmozgatja, kikapcsol, feltölt és javít a kedélyállapoton. Egyetlen negatívuma van csupán a futásnak és az a szélsőséges időjáráshoz való alkalmazkodás.

Nyáron olykor szabályosan meg lehet sülni a hőségben, hiába vár az ember késő délutánig, gyakran még napnyugta után is fullasztó a hőség. Ősszel és tavasszal gyakori az esőzés, télen pedig rendkívül nehéz megtalálni azt az öltözetet, azt a ruharéteget, ami még pont ideális, nem fázunk benne és nem is izzadunk bele túlságosan.

Az időjárás gyakran kedvünket szegheti a futástól, vagy szabályosan ellehetetleníti azt. Ilyenkor kerül képbe a futópad, mely kényelmes alternatíváját nyújtja a szabadtéri futásnak.

Egy futópaddal az otthonában nem kell lemondani a testmozgásról még szélsőséges időjárás mellett sem. Lehet plusz 30, vagy akár mínusz 30 fok is, lakása kényelméből futhatja le a jóleső kilométereket.

Futópadot konditeremben is használhat, ám egy otthoni eszköz hosszú távú befektetést biztosít. Gondoljon csak bele: egy futópaddal az otthonában megspórolhatja az edzőterembe utazás idejét és a kondibérlet árát egyaránt. Nem beszélve arról, hogy míg kondibérletével pusztán Ön élvezheti a testmozgást, addig egy otthoni futópad a család minden tagja számára lehetővé teszi az egészségesebb életmód követését, a rendszeres mozgást.

 

Összegezzük, milyen előnyei is vannak egy otthoni futópadnak?

  • motiváltabbá válhat a testmozgás iránt
  • családja valamennyi tagja számára elérhetővé teszi a mozgás élményét
  • egészségesebb életmódra tehet szert
  • a rendszeres mozgás következtében fittebb, egészségesebb lehet
  • az edzés segít levezetni a hétköznapok során felgyülemlett feszültséget, így válhat kiegyensúlyozottabbá az élet minden területén
  • spórolhat az edzőterembe és onnan haza történő utazás idején
  • spórolhat a konditerem bérletén
  • kényelmesen őrizheti meg kondícióját a téli hónapokban is

 futópad

 A futópadok többféle sebességet és edzésmódot tesznek lehetővé, ennek köszönhetően a rajtuk végzett edzés maximálisan személyre szabható lehet.

Válasszon minőségi termékeink közül és kezdjen egészségesebb életmódba már ma!