Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Blog - érdekességek, információk, hírek
2017.07.24 15:52

Kerékpárt. De milyet?

Kerékpárt. De milyet?

Az ember, ha kerékpár vásárlásra adja fejét, bizony nagy fába vágja a fejszéjét - nincs mit szépíteni ezen! A helyzet azonban mégsem annyira drasztikus, mint amilyennek elsőre mutatja magát. Cikkünkben összefoglaltuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni és milyen tanácsokat érdemes követnie a kiválasztás során.

 

Csepel kerékpárok

 

A kerékpárboltban bolyongva nem csoda, ha az Ön lába is gyökeret ver a hatalmas kínálat láttán! A trekkingek, városi kerékpárok és mountain bike-ok ölelésében döntést hozni korántsem egyszerű. Mielőtt azonban végleg elbizonytalanodna, vegye sorra a következőket - garantáltan büszke kerékpár-tulajdonosként távozik majd!

 

Női kerékpárt keres?

Íme, az iránymutatónk:

  1. Mire és milyen körülmények között szeretné használni a kerékpárt? Célszerű már az elején bővebben utánajárnia a különböző típusok (városi, országúti, túra, stb.) specifikációinak.

A MTB-ok köztudottan jól bírják a hegyi ösvények, murvás utak okozta kiképzést; ezzel szemben a versenykerékpárokat inkább az aszfaltos, sima útszakaszokon javasolt használatba venni.  

  1. Milyen árkategóriában gondolkozik? Mindenki addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér - tartja a mondás, nagyon helyesen. Azonban ez annál jóval komplexebb kérdés, mintsem, hogy ennyivel elintézzük! Vegye sorra az alábbiakat, és mérlegeljen: a kerékpár kihasználtsága, típusa, márkája és felszereltsége! Minél masszívabb, minél jobb a felszereltsége, és minél ismertebb a márka (sajnos) annál drágább lesz!
  2. Hol érdemes beszereznie a kiválasztott modellt? Van egy jó hírünk: ha ezen a kérdésen töri a fejét, akkor túl van a nehezén! Már csak egy megbízható szakbolt, vagy bicikli webáruház felkutatása maradt hátra. Feltétlenül olyat válasszon, ahol kellő hozzáértéssel bíró kollégák dolgoznak, ahol garanciát vállalnak a kiszemelt kerékpárra, nem utolsó sorban pedig tanácsot is tudnak adni annak rendeltetésszerű használatával, karbantartásával kapcsolatban.

Ha további kérdései vannak a kerékpár vásárlásra vonatkozóan, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!  Igyekszünk mindent megválaszolni. Tetszett a cikk? Ossza meg barátaival a Facebookon! Ne maradjon le bicikli webáruházunk következő bejegyzéséről sem!