2024.07.12-13-ig Soroksári üzletünk ZÁRVA tart!!

Megértésüket köszönjük!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Mali kerékpár márka

A Mali kerékpár márka

kedvező ár-érték arányt képviselő, minőségi bicikliket kínál. A cég 1989-ben alakult, fő profilja a kerékpár és kerékpáros kiegészítők, alkatrészek forgalmazása.
Saját gyártmányú biciklijeiken kívül megannyi egyéb kerékpár és fitness eszköz árusításával és foglalkoznak. Ha szeretne egy megbízható, ám mégis kedvező árú biciklit,

a Mali bringákat nyugodt szívvel tudjuk ajánlani Önnek.A Mali biciklik között mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb kerékpár típust, lehet szó országúti bringáról, MTB, vagy trekking kerékpárról, de akár még összecsukható és gyermek bicikliről is.

A márka darabjai valamennyi közlekedési igényt készek maximálisan kielégíteni, legyen az hétköznapi munkábamenés, túrázás, hobbi, vagy verseny. A legkülönfélébb felhasználási célokra is választhat magának biciklit a márka modelljei közül. Sőt, nem csak magának, hanem a család bármely tagja számára!mali kerékpár

A Mali bringák már évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek. Volt idő, mikor minden bringás menő arc Mali Ironman típusú biciklivel villogott. És van, ami nem változik... a márka népszerűsége ugyanis mind a mai napig megmaradt, termékíknálata pedig évről-évre egyre csak gyarapodik. Méret, szín, típus tekintetében egyaránt bőséges a gyártó kínálata.

 

Hogy miért éri meg a Mali kerékpárok közül választani? 


Ezek a biciklik rendkívül jó ár-érték arányt képviselnek. Ha nincsenek határozott elképzelései, konkrét kiforrott igényei az új, vásárolandó kerékpárt illetően, ugyanakkor fontos ön számára, hogy az új járgány ne terhelje meg túlzottan pénztárcáját, akkor ezt a márkát bátran merjük ajánlani. 

A gyerek és a felnőtt modellek között egyaránt megannyi színes, vidám darab közül válogathat. 

Válasszon bátran a Mali bringák közül, mely biciklik esetében a minőséghez kedvező árak társulnak.