Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Neuzer kerékpár márka

Neuzer kerékpár hódít a magyar márka

Ez a magyar tulajdonban lévő bicikli márka már 1978 óta szakadatlanul jelen van Magyarországon. Az MTB, túra, országúti és városi modelleket is készítő cég elérhető áron kínálja Neuzer termékeit. Természetesen drágább modellekkel is készülnek a kerékpározás szerelmeseinek.  
Biciklijeik között gyermek-, női-, és férfi kerékpárok egyaránt megtalálhatók. 
Így a család bármely tagja számára találhat kínálatunkban megbízható, dizájnos és igény esetén kedvező árú Neuzer kerékpár modellt. Ha szimpatikus Önnek a választék és az ár, vásároljon Neuzer kerékpárt!

 


157termék 124
157termék 124

Neuzerek Magyarországon

neuzer kerékpár
A Neuzer kerékpár modelljei egészen biztosan elnyerik az Ön tetszését is! Megjelenésük nem éppen mondható szokványosnak. Céljuk nem is a hagyományőrzés! Nem az egyszerűségre, hanem arra törekednek, hogy különleges kerékpárokkal állhassanak a vásárlók elé.

Számos retronak mondható darabbal büszkélkedhetnek: California, Hawaii, Holland, Road, stb . Ezeken felül természetesen igazán extravagáns Neuzer kerékpár modelleket is találhatunk repertoárjukban: Apocalypse, Leopard, stb. 

A Neuzer Magyarország egyik legismertebb és legnagyobb kerékpár gyártója és forgalmazója. A márka története egészen 1987-ig nyúlik vissza, az azóta is Esztergomban tevékenykedő cég Magyarországon és külföldön is forgalmazza biciklijeit. Napjainkban évente nagyjából 100 000 kerékpár kerül ki a gyárból, ennek nagyjából a fele kerül külföldi exportra. A biciklik töretlen népszerűségét bizonyítja, hogy Magyarországon szinte nem találni olyan kerékpár üzletet, ahol ne lenne legalább néhány a márka darabjaiból.

A márka kínálatában valamennyi kerékpártípus megtalálható, úgy mint például: trekking, városi, MTB, országúti és verseny biciklik egyaránt, így ezek a bringák valamennyi felhasználási igényt ki tudják szolgálni.

A Neuzer gyártói kiemelkedő figyelmet szentelnek a folyamatos fejlesztésre, ezért a biciklik magabiztosan veszik fel a versenyt a külföldi kerékpár gyártók járműveivel.

A Neuzer kerékpárok rendkívül minőségűek, emellett megbízhatóságuk mellé alacsony árak társulnak.

Kiknek ideális a Neuzer kerékpár?


Mindazoknak, akik reális áron szeretnének megbízható minőségű biciklire szert tenni. (Legyen az gyermek, női, vagy férfi kerékpár.)

A gyártó filozófiája, hogy a kerékpározás szenvedély, melyhez elengedhetetlen egy olyan eszköz, melyen a sportolás, a közlekedés élmény lehet.

Ezekben a biciklikben hosszú éveken át megbízhatóan szolgáló társra lelhet.


Ön is szeretne büszke tulajdonosa lenni egy ilyen kerékpárnak, akkor vásároljon most!
Csepel bringáink között is érdemes mazsolázgatnia!