Használja a TEKERJVELUNK kuponkódot, mellyel díjmentes kiszállítást biztosítunk vásárlására a hónapban!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Blog - érdekességek, információk, hírek
2018.07.18 15:29

8 ok, amiért neked is kell egy összecsukható kerékpár

8 ok, amiért neked is kell egy összecsukható kerékpár

Gondolkodtál már rajta, hogy milyen jó lenne egy összecsukható kerékpár? Ha még nem, akkor az idő! A bicajoknak ez a különleges változata megannyi pozitívumot hordoz magában. Cikkünkből megtudhatod, hogy miként teheted könnyebbé az életed egyetlen beruházással!

 

 

összecsukható kerékpárok

8 indok az összecsukható kerékpárok mellett:

(... avagy camping biciklit mindenkinek!)

 

1. Ezek a bicajokat könnyedén és ingyen szállíthatod!

Itt a nyár, de még nem tudod, hová menj vakációra? Egy összecsukható bringával minden ideális hely lehet! A bicajt bedobhatod a kocsi csomagtartójába a naptejjel, fürdőrucival és törölkozővel megtömött táska mellé és már nyomhatod is a gázt! Nem kell külön bicajtartókat vásárolni, amik esetenként nem túl olcsók, ha pedig mégis, előfordulhat, hogy nem túl praktikusak, hiszen macera, időigényes lehet őket felszerelni, biztonságosan felpakolni a bicajt, majd azzal óvatosan vezetni. Az összecsukható bicikli könnyedén befér a csomagtartóba, nem kell rá külön figyelni, vagy a szállítására plusz pénzt költeni. Ha kocsi helyett vonattal utazol, nem kell a bicajnak is külön jegyet vásárolnod, összehajtogatva bedobhatod a bőröndödbe, és még csak feltűnést sem fogsz vele kelteni.

 

2. Egy összecsukható bicóval lehetőségek tárháza nyílik meg előtted!

Eddig nem mentél gyakran külföldre nyaralni, mert drága és körülményes megoldani a városban a parkolást a kocsival, vagy a tömegközlekedés jegyeit vásárolgatni? Ettől nem kell tartani egy összecsukható bringával a bőröndödben! Megérkezel a kiszemelt városba, leszállsz a vonatról, kinyitod a bicajt és kényelmesen elbringázol a lefoglalt szállásodig. Így aztán nem hulla fáradtan koslatsz majd a városnézés hatodik órájában, hanem élvezed a tájat, hiszen nem fáj a lábad a sok gyaloglástól! Bizony, ilyen előnyökkel jár egy jó kis camping bicikli.

 

3. Rengeteg időt nyerhetsz!

A nagyobb városokban sokszor nem a tömegközlekedéssel megtett idő a sok, hanem eljutni az legközelebbi metróig, buszig! Aztán persze ha leszálltál, ismét sétálni a kiszemelt állomásig. Jól jön ilyenkor egy bicaj, de Budapesten például a villamosra, metróra szinte fel sem lehet szállni kerékpárral, de ha összecsukod és beteszed a táskádba, ennek semmi akadálya. Egy camping kerékpárral reggelente lerövidítheted a munkába jutás idejét, esténként pedig a hazajutásét.

                                                                                                                                                      

4. Az egészség fontos, mozogj!

Persze-persze, viszont idősebbeknek és térdfájósoknak sokszor nehéz a sokat hangoztatott “napi 10 perc séta” is. A bicajozás azonban sokkal kevésbé terheli a térdet, ezért az idősebbek is könnyedén napi rutinná tehetik általa a mozgást! A mozgás pedig stresszoldó, tehát alapjában véve ha bicajjal mégy valahová, kikapcsolódsz!

 

5. Szuper befeketetés sportbérlet helyett!

Ne a sportbérletet fizesd, hanem vegyél egy bicajt! Sokan havi tízezreket költenek a sportolásra. Azonban ha nem havi edzőtermi bérletet veszel, hanem egy bicajt, nem csak a testedet és lelkedet tartod karban, de még egy használati tárgyat is nyersz!

 

6. A lakásban is elfér!

Ha nincs sok helyed, ahová kondigépeket vegyél vagy egy bicajt betolj, nem gond! A camping biciklit összecsukva akár a ruhásszekrényedben is tárolhatod!

 

7. Nem kell félned, hogy ellopják!

Nem kell tartanod tőle, hogy az utcán hagyva lenyúlják a bringád, hiszen bárhová magaddal viheted. A boltba, a munkahelyeden az irodába. Ha egy vendégségbe mégy, szintén fel tudod vinni, lépcsőkön is, liftben is, hiszen bárhol elfér! Arról nem is beszélve, hogy megspórolod a bicaj zárának az árát is! Nagyobb városokban érdemes láncszerű zárakat venni a kerékpárra, hiszen a kisebbeket könnyen lelophatják. Azonban az összecsukható kerékpárt nem kell az utcán hagynod! Bárhová magaddal viheted!

 

8. Menő!

Ha valami olyan tárgyat akarsz birtokolni, amivel elismerően néznek rád, hogy mennyire környezettudatos, modern, belevaló és felvilágosult vagy, akkor ne habozz! Az összecsukható bicaj iszonyú menő! Mind a kollégák, mind a barátok és család elismerését kivívhatod vele. ;)

 

Ugye máris kedvet kaptál egy szuper praktikus, kompakt bringához?! :)