Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Romet kerékpár márka

Romet kerékpár

Prémium minőség, ergonomikus kialakítás, modern design – a Romet kerékpárokban mindezt elérhető áron találja meg. A Romet kerékpár vázak a legújabb tervezési és kivitelezési megoldásokkal készülnek. Az igényes kialakítás és a gyártás során felhasznált anyagoknak köszönhetően a biciklikre a kényelem és a megbízhatóság egyaránt jellemző. Ha megbízható biciklit keres a mindennapokra, hosszú távra, az alábbi modellekben garantáltan nem fog csalódni – megszállottak alatt is megbízhatóan bírja a strapát, hiszen a legjobb minőségű kiegészítőkkel van felszerelve.

Böngésszen kínálatunkban és legyen gazdagabb egy minden szempontból kiváló kerékpárral!A márka darabjaira jellemző, hogy a fék- és váltóbowdenezések elegáns módon a vázak belsejében futnak. Ez az innovatív megoldás nem csak hatékonyan óvja a bowdenezést a különböző szennyeződésektől és sérülésektől, hanem egyben sokat emel a kerékpárok esztétikumán is.

A Romet kerékpár márka alatt szinte valamennyi kerékpár típus megtalálható, az egyszerűbb városi bicikliken át egészen az E-bike-ig, minden. A márka emellett kész kiszolgálni a gyermekek, a nők és a férfiak kerékpár igényét egyaránt. 

A lengyel Romet kerékpár

A Romet márka története a 20. század elejéig vezethető vissza. A Lengyelországban gyártott biciklik ekkor még elsősorban nem a hazai piacra, hanem fejlettebb, gazdagabb országokban történő eladásra (például Németországba) készültek. A termékek mára már megannyi országban megvásárolhatók, Németországban, Nagy-Britanniában, Spanyolországban és Svédországban emellett már Belgiumban, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és nálunk, Magyarországon is.

A Romet kerékpárokat gyártó cég egyre nagyobb teret hódít a kerékpár piacon. Igyekszik minél szélesebb célközönség igényeit szem előtt tartva előrukkolni újabbnál újabb modellekkel. Kerékpárjaik megjelenés tekintetében meglehetősen ütősek, áraik pedig abszolút kedvezőek, így egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is.romet kerékpár

A Romet olyan prémium gyártókkal dolgozik együtt, mint a Shimani ls a SRAM, a biciklik kiválóságához így jócskán hozzátesz, hogy kerékpárjaik kiemelkedően magas minőségű kiegészítőkkel vannak felszerelve. Ennek ellenére a biciklik rendkívül kedvező áron érhetők el webáruházunkban. 

Tekintse végig kínálatunkat és válasszot egyet ezek közül a kiváló biciklik közül!

 

Stílusos kétkerekűt keres városnézéshez? Essen szerelembe cruiser bicikli kínálatunk termékeivel!