Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Blog - érdekességek, információk, hírek
2019.01.22 20:29

Schwinn Csepel Cruiser – A stílusos kerékpár

Schwinn Csepel Cruiser – A stílusos kerékpár

A Cruiser kerékpárok a biciklik hipszter szupermodelljei. Egyedi vonalvezetésű vázuk, különleges designjuk sosem megy ki a divatból. Ha van olyan kerékpár, ami után mindenki megfordul az utcán, vagy ami miatt még a leglustábbak is szívesen kerékpárra pattannának, akkor az egészen biztosan nem más lesz, mint egy Schwinn Csepel Cruiser kerékpár.

Na de hogy mégis mitől olyan legendásan népszerű és közkedvelt ez a bringa?

 

 

schwinn csepel cruiser

 

A cruiser kerékpárok igazi klasszikus megjelenést képviselnek, amely egyik másik kerékpár típussal sem téveszthető össze, éppen ezért rendkívüli mód stílusosak. (Olyannyira igaz ez, hogy akár még öltönyt is viselhetsz tekerés közben, ezen a bringán nem tudsz furán, vagy bénán kinézni.)

Nem beszélve arról, hogy ezek a biciklik szuper kényelmesek. Természetesen ez is a fantasztikus tervezésnek köszönhető, a nagy nyereg, a széles kormány és a robosztus gumiabroncs kényelmes használatot tesz lehetővé. A cruiserek jellemző kiegészítői közé tartozik szinte minden kényelmi elem, mint például a sárvédő, csomagtartó és női kerékpárok esetében gyakran a kormányra szerelhető kosár is. Ezek nem pusztán praktikusak, hanem általuk maximálisan egyénre szabható a bicikli kinézete is.

Ezek nem azok a biciklik, amin hasalni kell, vagy ami után megfájdul a derekad… ezek azok, amiken stílusosan siklasz végig a városon, miközben minden járókelő arra gondol majd: "hogy nézhet ki valaki ilyen jól egy bringán?".

 

női cruiser kerékpár

 

A Cruiser kerékpárok között igazi sztárok a Schwinn Csepel Cruiser bringái.

A Csepel kerékpár márka mindig is minőséget képviselt, mára pedig szinte legendává váltak kerékpárjaik minőségéről.  

Bár a crusierek különlegességét egyszerű, klasszikus megjelenésük adja a megoldások terén ezek a biciklik már éppúgy modern műszaki megoldásokkal és anyaghasználattal bírnak, mint bármely más modernebb megjelenésű bringa. A Csepel kerékpár márka emellett folyamatos kerékpár alkatrész pótlást biztosít, így kerékpárjai rendkívül jól szervizelhetők.

 

férfi cruiser kerékpár

 

Mivel a cruiserek meglehetősen nehéz bringáknak számítanak, száguldozni meglehetősen nehezen lehet velük. Kényelmes városnézésre, tekerésre viszont a legjobbak! Egy ilyen bringán élmény a közlekedés.

Egyben egészen biztosak vagyunk: ha egyszer vásárolsz magadnak egy ilyen járgányt, egy életre rabul ejt és a jövőben már csak a crusier lesz elég jó neked! ;)