024. június 14-én Kiskunlacházi üzletünk zárva tart és telefonos ügyfélszolgálatunk sem elérhető! Kérdéseiket emailben tudják feltenni, amire a lehető leghamarabb válaszolunk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Váz

Kerékpár váz

Új, egyedi kerékpárra vágyik?

A leginkább testreszabott kerékpár úgy születik ha azt mi magunk építjük. Nézzen körül vázaink között és válassza ki a méretben, színben megfelelőt. Webáruházunkban minden alkatrész megtalálható ahhoz, hogy egyedi  kerékpárja elkészüljön.

Ha kérdése merül fel az építéssel kapcsolatban keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.

Tekerte már a Kellys modellek valamelyikét?


5termék 15
5termék 15

A kerékpár váz az egyik legfontosabb alkatrész, amely meghatározza a kerékpár stabilitását, kényelmét és teljesítményét. A megfelelő váz kiválasztása kulcsfontosságú a kerékpár teljesítményének optimalizálásához és a biciklizési élmény fokozásához. Webshopunk széles választékban kínál különböző típusú és anyagú kerékpár vázakat, hogy minden kerékpáros megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet.

 

A kerékpár váz főbb típusai

  • Anyagok: A kerékpár vázak különböző anyagokból készülnek, mint például alumínium, acél, karbon és titán. Az alumínium vázak könnyűek és merevek, így kiváló energiatovábbítást biztosítanak. Az acél vázak tartósak és rugalmasak, ami kényelmesebb utazást eredményez hosszabb távokon. A karbon vázak rendkívül könnyűek és merevek, valamint kiváló rezgéscsillapítást nyújtanak, míg a titán vázak kombinálják az alacsony súlyt és a tartósságot.
  • Különböző típusok: A kerékpár vázak különféle típusokban elérhetők, beleértve az országúti kerékpár, hegyi (MTB), városi és gravel vázakat. Az országúti vázak aerodinamikusak és könnyűek, a hegyi vázak robusztusak és nagyobb rugóúttal rendelkeznek a terepviszonyokhoz való alkalmazkodás érdekében. A városi vázak kényelmesek és praktikusak, míg a gravel vázak sokoldalúak és különböző terepekre is alkalmasak.
  • Vázméret: A megfelelő vázméret kiválasztása elengedhetetlen a kényelmes és hatékony kerékpározáshoz. A vázméretet általában a kerékpáros testmagassága és a láb belső hossza alapján határozzák meg. Webshopunkban részletes mérettáblázatok segítik a megfelelő méret kiválasztását.

Webshopunkban széles választékban találhatók különböző típusú és méretű kerékpár vázak, amelyek minden igényt kielégítenek. Böngésszen kínálatunkban, és találja meg a legmegfelelőbb vázat, hogy kerékpárja mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa!