Kategóriák
Szűrés
Szín
(1)
(1)
Villa típusa
(1)
(1)
Kerékméret
(1)
(1)
Ár
136 990 Ft - 138 990 Ft
Partnereink

KPC Bike kerékpár webáruház

Látogassa meg Capriolo kerékpár webshopunkat is!

KerékpárWebshop kerékpárbolt Budapest

Hírek
2020.03.12 12:15
2020.02.14 16:46
2019.12.12 12:58

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél

Dema kerékpár márka

Főkategória >Kerékpár márkáink >Dema kerékpár márka

A Dema kerékpár egy nagyjából 20 éves múltra visszatekintő bicikli márka, mely bár Magyarországon még kevésbé ismert, napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A gyártók rendkívüli ütemben, profi kerékpárosok segítségével fejlesztik termékeiket. Missziójuk, hogy olyan kerékpárokat tervezzenek, melyek használata az alkalmi- és a hobby kerékpárosok számára egyaránt élményt biztosít, és melyekkel a versenyzők még profibbá válhatnak. A biciklik elsősorban kezdő- és középkategóriásak, de akad néhány karbon vázas XC modell is a termékek között. A kerékpárokat jelenleg 20 európai országban forgalmazzák.  


Sorrend:

A KerékpárCity munkatársainak ajánlása.
A KerékpárCity munkatársainak ajánlása.

Sorrend:

Dema kerékpár, a feltörekvő bicikli márka

 

A Dema egy szlovákiai cég, melynek tulajdonosai először 1991-ben egy egészen kis üzletben kezdtek el babakocsikat, kerékpárokat és egyéb eszközöket árulni. Ezek ekkor még nem saját gyártmányú termékek voltak. Miután felfigyeltek rá, hogy a kerékpárok rendkívül kelendőek, alkalmazkodva az igényekhez, 1995-ben megkezdték saját kerékpárjaik gyártását és forgalmazását. Napjainkra már a Dema kerékpár kínálata meglehetősen bőséges. Gyermekek számára is tudnak kerékpárral szolgálni, emellett országúti bringák, városi kerékpárok, és egyéb különböző igényt kiszolgáló járművek egyaránt megtalálhatók náluk. A biciklik elsősorban kezdő- és középkategóriásak, de akad néhány karbon vázas XC modell is a termékek között.

A gyártók a kezdetektől napjainkig arra törekednek, hogy minél több magasabb kategóriás bringát dobjanak ki a piacra, megfelelő ár-érték arányban. Ezért mára már saját tervezőkkel, grafikusokkal és profi versenyzőkkel együttműködve fejlesztik termékeiket.

Bár napjainkban Magyarországon még kevésbé ismert a márka, termékeik semmivel sem maradnak el más, ismertebb márkák bringáitól. (Sem alkatrészileg, sem minőség, sem pedig megjelenés terén.) Ezért ha nincs határozott elképzelése a vásárolandó kerékpár márkáját illetően, bátran ajánljuk Ön számára a Dema kerékpárokat. 

Némi érdekesség a márka nevének születéséről:

dema kerékpár
A legtöbb márkával ellentétben a Dema nem a tulajdonos, vagy tulajdonosok nevéből keletkezett, hanem a két tulaj lányainak keresztneveit ötvözték: Denisa és Martina.

Szeretne egy kifogástalan megjelenésű, minőségi és egyben kedvező ár-érték arányú bicilire szert tenni? 
Szerezzen be egyet Dema kerékpárjaink közül! 

Neuzer kerékpár kínálatunkra is vessen egy pillantást!