Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Kerékpár szállítók

Kerékpárszállító 

Nyaralásnál magával vinné a család a kerékpárokat? De mivel az autó már tele van a csomagokkal, ezéret nem fér be? Akkor a kerékpár szállító eszközöket, kiegészítőket Önnek találták ki! Autótól függően vásárolhat nálunk hátsó ajtóra, tetőcsomagtartóra, vonóhorogra, vagy akár külső pótkerékre szerelhető kerékpárszállító felszereléseket is talál. Nézzen körül kínálatunkban és

válassza ki az Önnek megfelelőt!


67termék 124
10
Szállítható kerékpárok száma:
2
Helyzete:
Külső pótkerékre
Dönthető:
Nem
Lezárható szállító:
Nem
35 991 Ft
39 990 Ft 
67termék 124

A kerékpár szállítók széles választékban elérhetők, lehetővé téve a kerékpárok biztonságos és kényelmes szállítását. Ezek a szállítók különböző típusokban érhetők el, attól függően, hogy hová szeretnénk őket felszerelni az autón: a tetőre, a hátsó ajtóra vagy a vonóhorogra.

Tetőre szerelhető kerékpárszállítók: Ezek a szállítók az autó tetőcsomagtartójára szerelhetők. Ideális választás azoknak, akik több kerékpárt is szállítanának egyszerre, és nem szeretnék, hogy a kerékpárok elfoglalják az autó hátulját. Előnye, hogy nem akadályozza a hátsó ajtó használatát, azonban az autó magassága megnő, ami parkoláskor és alacsony helyeken való áthaladáskor kihívást jelenthet​. 

Hátsó ajtóra szerelhető kerékpárszállítók: Ezek a modellek a hátsó ajtóra rögzíthetők. Előnyük, hogy könnyen hozzáférhetők, és a kerékpárok fel- és leszerelése egyszerű. Hátrányuk, hogy korlátozhatják a hátsó ajtó használatát és a kilátást a hátsó ablakon​,

Vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítók: Az egyik legstabilabb és legbiztonságosabb megoldás a kerékpárok szállítására. Ezek a szállítók a vonóhorogra szerelhetők, ami alacsonyabb emelési magasságot igényel, így könnyebb a kerékpárok fel- és leszerelése. Ráadásul sok modell dönthető, ami lehetővé teszi a csomagtartó könnyű hozzáférését anélkül, hogy le kellene szerelni a kerékpárokat​.

A kerékpárszállítók között számos márka és modell közül választhatunk, mint például a Thule, Peruzzo, és Menabo. Ezek a termékek különböző árkategóriákban érhetők el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást.

A megfelelő termék kiválasztásánál fontos figyelembe venni az autó típusát, a szállítani kívánt kerékpárok számát és a gyakori használati módokat. A szállítók felszerelése általában egyszerű, de néhány típusnál speciális rögzítési pontokra és kerékpárszállító alkatrészre lehet szükség.