Használja a TEKERJVELUNK kuponkódot, mellyel díjmentes kiszállítást biztosítunk 20.000 Ft feletti vásárlására a hónapban!

FITNESS ESZKÖZÖK KIÁRUSÍTÁSA 10-67% KEDVEZMÉNNYEL A KÉSZLET EREJÉIG!

KERÉKPÁR AKCIÓ! A 3. KERÉKPÁRRA 30% KEDVEZMÉNY, AZ 5. KERÉKPÁR FÉLÁRON, A 10. KERÉKPÁR INGYEN! RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Assess alu hátsó agy

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Naszvadi István
2022.11.19
Nagyon sok agyat füztem már,de ez kimagasló minőségű, alacsony ára ellenére is! 1000 km!!! Használat után is kiváló minőségű, gördülékeny,vajpuha, a jóval, drágábban vasárolt Shimano acera, már ilyenkor kezdi megadni magát,az egyértelműen túlárazott, a márka nevéből él! Az asses ipari csapágyas pl gyakorlatilag elusztithatatlan! Sokszor lekicsinylik, pedig régóta üti a Shimanokat.
Előnyök: Konkurenciához képest alacsony ára, műszakilag kifogástalan minőségű, sokkal nagyobb élettartam mint az várható lenne,vajpuha járás, abszolút gördülékenység, meglepően gyönyörű hang, illetve megmunkálás, gyárilag tökéletes polírozás, ezred mm, és pontosság
Hátrányok: Nem találtam, sőt teljesen elpártoltam a Shimano belépő szintű, sőt a középkategóriás, valójában kínai gyártmányaitol
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Képek
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza