Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Szerelő-, centírállvány

Kerékpár szerelő állvány és centírállvány

Legyen szó csupán a kerékpár tisztításáról vagy akár komolyabb szerelésről egy szerelőállvány garantáltan jó szolgálatot tesz!

Az otthoni kerékpár szereléshez nélkülözhetetlen egy praktikus, minőségi kerékpár szerelő állvány. Az állvány könnyű hozzáférést biztosít a kerékpár valamennyi alkatrészéhez.

A szerelés során földre fektetett kerékpár könnyen sérülhet: a földet súroló kormány rész ledörzsölődhet, pedálok pedig úgy kitartják a biciklit, hogy egyes részeit egyszerűen lehetetlen elérni. Ha állvány hiányában rendszeresen a falnak támasztja a bringát, szintén sérülhet a kormány, nem beszélve arról, hogy a szerelés során folyton azzal kell majd küzködnit, hogy el ne dőljön a járgány. Egy kerékpár szerelő állvány biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a kerékpárok szerelését.

Az állványok jellemzően állítható magassággal rendelkeznek, ennek köszönhetően még akkor sem kell hosszasan hajolgatnia, ha a váltót kell beállítani. A magasság mellett a tartás szöge is rugalmasan (általában 360°-ban) állítható, így a szerelés maximálisan kényelmes lehet.

Az állványokon szinte nincs, ami elromoljon, így rendkívül sokáig szolgálják az ember. 

Nézzen szét termékeink között és tegyen szert egy minőségi állványra, amely megkönnyíti majd a kerékpáros mindennapokat!

 

Ha már régóta bajlódik a szereléssel, ideje új bringa után nézni! Szemezgessen akciós kerékpár és kiegészítő kínálatunkból!


15termék 115
15termék 115