Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Selle San Marco GND Open-fit Dynamic Narrow nyereg
Selle San Marco GND Open-fit Dynamic Narrow nyereg
29 990 Ft

Selle San Marco GND Open-fit Dynamic Narrow nyereg

29 990 Ft

A hosszú központi nyomáscsökkentő kivágás (Open-Fit) garantálja az egész napos kényelmet és a megfelelő alátámasztást a nyereg teljes hosszában. Javítja a vérkeringést megakadályozva ezzel a zsibbadást, illetve csökkenti a gátra nehezedő nyomást. Átlagosan előrehajló medencével rendelkező kerékpárosok és nők részére kifejezetten ajánljuk.
Az Era oldalról nézve lapos profillal rendelkezik, középen kevesebb, mint 5 mm-es süllyesztéssel, ezért a lapos nyergek közé soroluk. Hangsúlyos ágyéki ívvel (előrehajló medencével) rendelkező felhasználók számára ajánljuk.
A váz anyaga üvegszállal megerősített nylon: a techno-polimerek erős fizikai és mechanikai tulajdonságokkal (merevség, keménység, rugalmasság) rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy megbírkózzon a statikus és dinamikus terheléssel és az öregedéssel.
A pálca anyaga dinamikus mangán. Ez az anyag javítja a pálca tulajdonságait, növeli a természetes és vibrációból adódó fáradás- ellenállását. Minden Dynamic nyergen mangán pálcát találunk.
A párnázat anyaga Biofoam. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Könnyű, tartós és ideális alátámasztást biztosít. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen.
A borítás anyaga Silkfeel / Plus, egy lélegző anyag, amely ellenáll a súrlódásnak. A hagyományos anyagokhoz képest kevésbé deformálódik. Bio-kompatibilis, és a selyemhez hasonló tapintású. A Plus verzió megnövelt ellenálló képességgel és tartóssággal jellemezhető.


Tömeg: 275 g

Várható kiszállítás
2022.03.24
Adatok
Fajta:
Unisex
Típus:
Sport
Géles:
Nem
Szín:
Fekete
Gyártó:
Selle San Marco
Rugós:
Nem
Cikkszám:
bikelogistics-194396
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek