2024.07.12-13-ig Soroksári üzletünk ZÁRVA tart!!

Megértésüket köszönjük!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Bukósisak

Bukósisak, kerékpáros sisak gyermek és felnőtt kivitelben

A bukósisak, kerékpáros sisak a kerékpáros ruházat legfontosabb része. Reméljük, Ön sem hagyja otthon bukósisakját, ha biciklire pattan. Ha még nem rendelkezik ilyen kerékpáros kiegészítővel, mihamarabb szerezzen be egyet saját biztonsága érdekében! Hasznos lehet egyenetlen terepen, de még a városi kerékpározások alkalmával is. Nézze meg kínálatunkat, tekerjen veszélytelenül.

Gepida kétkerekűinket próbálta már?


54termék 124
54termék 124

Sisakok nem csak gyermekeknek

 

Bár sokan így gondolják, a bukósisak nem csak gyermekeknek szánt viselet, felnőttek esetén éppúgy életet menthet. Biciklisekként mi magunk is azt valljuk, hogy inkább viseljen 100 alkalommal bukósisakot feleslegesen, minthogy egyetlen alkalommal is elszenvedje annak hiányát.

A fej, az a testrész, melynek sérülése a legkomolyabb problémákat okozhatja, így fontos, hogy minden kerékpáros és minden motoros megtegye a megfelelő lépéseket annak megóvása érdekében. A bukósisakok úgy lettek tervezve, hogy ütés esetén éppen ott és éppen úgy törjenek, hogy a lehető legoptimálisabb mértékben csillapítsák az ütést és óvják a fejet a traumától. Éppen ezért a sisak viselete városi közlekedés esetén, országúton vagy épp túrázás esetén egyaránt nélkülözhetetlen fontosságú. Ráadásul napjainkban már rendkívül sokféle, színes, mintás, dizájnos sisak áll a kerékpárosok rendelkezésére, így sisak viselése közben is lehetünk egészen stílusosak. 

 

bukósisak, kerékpáros sisak

A bukósisak viselésére gyermek korban fokozott szükség van. Azzal, hogy már egészen kisgyermek kortól hozzászoktatjuk a gyermeket a megfelelő biztonsági öltözet viseletére, alapvetően meghatározzuk későbbi sportolási, kerékpáros szokásait.

Mivel a gyermekek alapvetően türelmetlenebb természetűek, ezért fontos, hogy a gyermek bukósisak viselete pozitív első benyomást keltsen: legyen könnyű, kényelmes, vidám színű, mintájú. (Viselje azt a gyermek örömmel.)

 

Az ideális bukósisak

Az ideális kerékpáros sisak kiválasztása során három fontos szempontot kell figyelembe venni: a sisak jól illeszkedjen a fejformához, kényelmes és biztonságos legyen. A kényelem éppolyan fontos, mint a sisak megfelelő biztonsági kialakítása, hiszen máskülönben képtelenség órákon át viselni. 

Az ideális bukósisak tökéletesen illeszkedik a fejhez, jól szellőzik és könnyű súlya kényelmes viseletet biztosít.

Termékkínálatunkban különböző árkategóriákban válogathat az egyszerűbb és a professzionális bukósisakok közül.