2024.07.12-13-ig Soroksári üzletünk ZÁRVA tart!!

Megértésüket köszönjük!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Könyök- és térdvédő

Kerékpáros könyök- és térdvédők

A kerékpározás során a megfelelő védőfelszerelés elengedhetetlen a biztonságos és kényelmes sportoláshoz. A könyök- és térdvédők különösen fontosak azok számára, akik intenzív terepen vagy nagy sebességgel bicikliznek, mint például a BMX, downhill vagy dirt jump szakágakban.


12termék 112
12termék 112

A kerékpáros térdvédők és könyökvédők főbb típusai és jellemzői

  • Térdvédők: Ezek a védőfelszerelések az ízületek védelmét szolgálják, megakadályozva a sérüléseket esés vagy ütközés esetén. Különböző anyagokból készülnek, mint például neoprén, amely rugalmas és kényelmes viseletet biztosít, valamint ütéselnyelő hab, amely a maximális védelmet nyújtja. Egyes modellek, mint például az Endura és a Bluegrass márkák térdvédői, magas szintű védelmet és kényelmet kínálnak, akár versenyzésre is alkalmasak.

  • Könyökvédők: A könyökízületek védelme érdekében tervezett védők szintén neoprén vagy ütéselnyelő anyagok kombinációjából készülnek. Ezek a védők rugalmasak, így nem akadályozzák a mozgást, ugyanakkor kiváló védelmet biztosítanak. 

 

Elérhető méretek és stílusok:

  • Gyerekeknek és felnőtteknek: Mindkét korosztály számára elérhetők különböző méretekben és színekben. A gyerekek számára tervezett védők általában színesek és mintásak, hogy vonzóbbak legyenek a fiatalok számára.
  • Univerzális és méretre szabott: A legtöbb védőfelszerelés állítható pántokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a megfelelő illeszkedést és kényelmet.

 

Szempontok a választásnál:

  • Kényelem és mozgásszabadság: Fontos, hogy a védők ne akadályozzák a mozgást, és hosszabb viselés esetén is kényelmesek maradjanak.
  • Védelem szintje: Attól függően, hogy milyen intenzitású és stílusú kerékpározást végez, válasszon megfelelő védelmi szintű védőket.
  • Szellőzés: A jó minőségű védők megfelelő szellőzéssel rendelkeznek, hogy elkerüljék a túlzott izzadást és irritációt.

Webshopunkban széles választékban találhatóak meg a különböző típusú és márkájú könyök- és térdvédők, így biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbbet.