A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák

Kerékpárwebshop.eu - eladó kerékpárok

Adria Kerékpár

KPC Bike kerékpár webáruház

Hírek
2019.01.31 11:13
2018.12.19 13:53
Balesetbiztosítás

Bővebb információért
kattintson a képre!

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél

Deszka, roller

Fő kategória >Deszka, roller

Roller, deszka - minden ami gurul

 

A kerékpárnál ezúttal egy kicsit extrémebbre vágyik?

Csúcsszuper roller, extravagáns gördeszka, a legmodernebb boardok, különleges felnőtt és gyermek járgányok. Lenti kategóriáinkban gyermek és felnőtt egyaránt találhat maga számára izgalmas, új járgányt!
Ízleljen bele a közlekedés változatos módjaiba! Ebben a kategóriában olyan extrémebb közlekedési eszközöket gyűjtöttünk össze, melyek új kapukat nyitnak meg a városi közlekedésben. 
A rollerek, deszkák olyan eszközök, melyeket könnyedén akár kézben, akár tömegközlekedési eszközön, de akár az autó csomagtartójában is bármikor és könnyedén magával vihet.

Nézzen körül és vásároljon kínálatunkból!


61 termék
Roller
5 termék
Gördeszka
19 termék
Waveboard
6 termék
Hoverboard
13 termék
Járgányok


Közlekedjen kényelmesen, gyorsan és egyszerűen egy csúcs szuper rollerrel!

A roller szót halván sokan gyerek játékra asszociálnak, holott ezek az első ránézésre talán különösnek tűnő járgányok hazánkban is egyre divatosabb közlekedési eszközök a felnőttek körében (is). Előnyük a kerékpárokhoz képest, hogy nagyon kompaktak, ennek köszönhetően könnyen tárolhatók és szállíthatók. Összehajtott állapotban szinte bárhol elférnek, így akkor is tud velük munkába járni, ha munkahelyén nincs külön kerékpár tároló. A rollert egyszerűen csak összehajtja és íróasztala, irodája sarkában gond és helyrablás nélkül tárolhatja.

 

Régi vágya egy szuper roller? 

Válasszon kínálatunkból és fedezze fel a közlekedésnek ezt az újfajta, környezetbarát és élményekkel teli formáját!

 

Az ideális roller kiválasztása - avagy egy kis segítség

1. Gyerek vagy felnőtt?

Először meg kell határoznia, hogy kinek is lesz a roller. A gyermekeknek szánt rollerek kisebb méretűek, apróbbak a kerekek és nagyjából 60 kg-ig használhatók. A súly szempontjából egy ilyen járgány akár egy felnőtt számára is jó lehetne, a gyerek rollereken azonban általában nem állítható elég magasra a kormány, így ezek felnőtt használatra nem, vagy rendkívül kényelmetlen körülmények között alkalmasak. A megfelelő méret kiválasztása tehát fontos feltétele annak, hogy a járgány használata majd maximális kényelemmel történhessen. 

 

2. Ideális kerékméret

A kerékméret meghatározhatja a roller minőségét és mindenképp érdemes figyelembe venni, ha tervei szerint gyakran lesz használva az eszköz. Mindennapi közlekedés szempontjából az a jobb, ha minél nagyobbak a roller kerekei. Ez gyermekeknek szánt eszközök esetében 10-15 cm-t, felnőtt járművek esetében 15-20 centiméter átmérőt jelent. Az ennél kisebb kerekek nehezebben tudják venni az akadályokat, nagyobb a gördülési ellenállásuk és kisebb a tapadásuk. A nagyobb kerekek pedig jóval jobban gurulnak, de ugyanakkor nehezebbek is, ami az összehajtás és a szállítás szempontjából lehet döntő.

 

3. Teleszkóp

A rolleren lévő teleszkópról azt érdemes tudni, hogy bár nehezebb lesz tőle az eszköz, az utakon lévő sok repedés miatt mégis nagyon hasznos a rugózás. Általa nem csak hogy kényelmesebbé válik az eszköz használata, de még az ízületeket is kíméli.

 

4. Hordozhatóság

Hordozhatóság tekintetében érdemes figyelembe venni, hogy a kiszemelt roller vajon összecsukható-e. Bár a legtöbb járgányra igaz az állítás, de akadnak kivételek. Emellett ha közlekedési eszközre kell felpakolni jól jöhet, ha hajolgatás nélkül, minél egyszerűbben és gyorsabban megvalósítható az összehajtogatás. Nem elhanyagolható szempont továbbá a roller súlya sem. Többségük alumínium vázas annak érdekében, hogy súlyuk minél kevesebbet nyomjon, de az olcsóbb darabok között lehet találni nehezebb darabokat is. Az ár a legtöbb esetben előrejelzi az eszköz súlyát, hordozhatóságát, kényelmét.

 

5. Fékezés, fékek

A rollerek többségén a hátsó kerék felett megtalálható sárhányó szolgál fékként. Emellett azonbanroller fék akadnak olyan darabok is, melyek külön kézi fékkel is fel vannak szerelve. A sárhányós megoldás tökéletesen elegendő és biztonságos a használathoz. A kormányra szerelt fék kényelmes, de az eszköz nehezebb lesz tőle, így érdemes ezt mérlegelni.

Az elektromos rollerekre elektromágneses fék van felszerelve, mely kényelmes használatot tesz lehetővé. A drágább eszközök esetében található olyan elektromágneses fék is, amely használat során visszatáplálja az energiát a rollerbe, aminek köszönhetően az eszköz használata olcsóbb lesz. (Így viszonylag rövid időn belül visszahozhatja azt az árkülönbséget, ami közötte és egy olsóbb kategóriájú elektromos járgányok között van.)

 

6. A fellépő méretei

Talán sokan (különösen azok, akik számára még teljesen új a rollerezés) elsőre nem is gondolnák, de az, hogy milyen magasan, vagy alacsonyan van az eszköz fellépője, nagyban meghatározza azt, hogy mennyire lesz kényelmes az eszköz használata.

Mivel rollerezés közben az egyik lábunkon félig guggolást végzünk, ezért a tartó láb hamarabb elfárad, mint a hajtó. Ha a roller fellépője magasan van, nagyobb guggolást kell végezni a hajtáshoz, így a használó hamarabb elfáradhat. Emellett azonban pozitívuma is van a magasabb fellépőnek: ez pedig az, hogy általa az eszköz nehezebben akad fenn az út egyenletlenségein. Tehát itt is, mint mindenhol mérlegelni kell a választás során.


A fellépő egyéb méretei: hossza és szélessége szintén kényelmi szempont, fontos, hogy a használó tartó lába kényelmesen elférjen rajta. 

 

7. Hagyományos vagy elektromos roller?

Hagyományos rolleren értelemszerűen hamarabb elfárad az ember. Bár ez edzettségen múlik, de nagyjából 1-5 kilométert lehet kényelmesen megtenni egy hagyományos darabbal. Ezzel szemben egy elektromos eszközön akár 10-20 kilométert is utazhatunk. Az elektromos roller további pozitívuma, hogy munkába járva előnyösebb lehet, hiszen rajta, vele közlekedve nem izzad le az ember, szemben hagyományos társával. Hátránya viszont, hogy nehezebb, mint egy hagyományos járgány, így gyengébb fizikummal kicsit nehezebb lehet liftbe pakolni, vagy lépcső felvinni. Az elektromos rollerek az elektronika miatt drágábbak, mint a hagyományos darabok.

 

Rollerek gyerekeknek 

A gyerekek lételeme a száguldás, egy roller az efféle igényeket maximálisan képes kielégíteni. roller gyerekeknekUgyanúgy lehet velük iskolába járni, trükközni, mint a kerékpárokkal. Termékkínálatunkkal szinte bármely életkorra tudunk megfelelő járgánnyal szolgálni, így a legapróbbaktól kezdve, a legnagyobbakig, bárki rátalálhat nálunk a számára méretben és küllemben a legideálisabb rolerre. Az eszköz kiválóan és biztonságos módon fejleszti az egyensúlyérzéket is, így akár a kerékpározást megelőző fejlesztő eszközként is kiváló opció lehet a kisebb gyermekek számára. Nem beszélve arról, hogy a családi séták során, ha a gyermek ráunt, könnyedén kézbe vehető, csekély súlya miatt nem okoz gondot a cipelése sem. 

A nagyobbak szeretetét pedig azzal vívja ki, hogy egyszerre extrém sporteszköz és kényelmes, biztonságos közlekedési eszköz is. 

 

Rollerek felnőtteknek

Rollereink között a felnőttek is ideális közlekedési eszközre lelhetnek. Mivel a rollerek gyorsan és könnyedén összecsukhatók, így rendkívül praktikusak lehetnek a városi közlekedés, így akár munkába járás során is. Általuk kényelmesen, biztonságosan és gyorsan juthat el A-pontból a B-pontba. Megérkezvén a célhoz, összehajtva az eszközt kényelmesen tárolható az íróasztal mellett, vagy akár a fogasnak döntve is. Helyigénye rendkívül kicsi, így garantáltan nem lesz útban az irodában sem. 

 

Termékíknálatunkban különböző árkategóriájú termékeink között böngészve egészen biztosan megtalálja az igényeihez leginkább illő darabot. roller, rollerek

Amennyiben a választás során további segítségre lenne szüksége, forduljon bátran munkatársainkhoz, akik mindenben ksézségben állnak rendelkezésére. 

Válassza ki új rollerét még ma, hogy minél előbb elkezdhesse az új élménygyűjtést! 

 

Bicikli felhozatalunkra is vessen egy pillantást!