Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Crosstrekking kerékpárok

Cross kerékpár a sporttárs

A sportos felhasználókat célozza meg a cross trekking kerékpár kategória. Fürge és sokoldalú bringák, amelyek aszfalton és könnyebb terepen is megállják a helyüket.

Masszív ám könnyű váz, erős fékek és széles áttételtartomány jellemzi őket.

A Cross kerékpár a hagyományos túrakerékpárok dinamikusabb és némleg
sokszínűbb változata. Ezek a biciklik aszfalton és terepen is rendkívüli teljesítményt nyújtanak így egyszerre alkalmasak túrázásra és városi kerékpározásra.

Crosstrekking kerékpár, a megbízható kiránduló társ

piros cross kerékpár
A crosstrekking kerékpár könnyű vázszerkezetének köszönhetően fáradhatatlan útitársa lehet a természetjárások alkalmával.

Csomagtartót, sárvédőt, tükröket, vagy egyéb „felesleges” felszereléseket semmiképpen ne keressen rajtuk! Ezek a biciklik a tekerés örömét, a száguldás szabadságát hivatottak biztosítani. Különbség közöttük és a hagyományos trekking kerékpárok között tehát az alapfelszereltségben is megmutatkozik. A "felesleges" felszerelés, kiegészítők hiánya és az alumínium váz a kerékpárral száguldás szerelmeseinek kedvez.

(Igény esetén természetesen ezek a kerékpárok is kitűnően elláthatók a népszerű trekking kerékpárok kiegészítőivel (csomagtartó, sárvédők stb.))

 

Bár a cross trekking kerékpár elsősorban nem városi kerékpározásra lettek tervezve, ott is tökéletesen megállják a helyüket.


Kényelmes testtartást tesznek lehetővé, teleszkópuknak köszönhetően pedig tökéletes szolgálatot tesznek a nem mindig tökéletes felszínű és állapotú utakon.

Összegezve tehát, ha csak egyetlen kerékpárt szeretne otthon tartani, a legideálisabb választás a crosstrekking kerékpár lesz!


A cross bicikli modellek hűséges szolgálatot tesznek a mindennapi iskolába-munkába járások során, de még a családi túrázások alkalmával is.


Kényelmesek, alumínium vázuknak köszönhetően gyorsak és rendkívül jól felszerelhetők.

 

 

Cross trekking kerékpár árkategóriák 

 

A cross trekking kerékpárok népszerűségét az is fokozza, hogy valamennyi árkategóriában található közöttük kerékpár. Ahány vásárló, annyi féle igény. Így azonban szinte biztosan mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb cross trekking kerékpár modellt.

 


A cross kerékpárok a különböző árkategóriákban az alábbi főbb különbségekkel bírnak:


Belépő kategóriájú, olcsóbb trekking kerékpár: ezek a bringák a legtöbb esetben acélvázzal rendelkeznek. (Ritkábban, de ki lehet fogni közöttük aluvázasat is.) A drágább modellekhez képest villájukban lehet még különbséget észlelni, ezek ugyanis jellemzően olcsóbb rugós villával vannak felszerelve.

 


Középárkategóriájú trekking bicikli: Ezek a kerékpárok már jellemzően aluvázasak, emellett lezárható mozgású teleszkópvillával és tárcsafékkal vannak felszerelve. Ezekre a modellekre már biztonságosan és kényelmesen felszerelhető gyermekülés és csomagok szállítására is ideális.

 


Felsőkategóriás cross trekking bicikli: a felsőkategóriás járgányok között már olyan bicikliket találsz, melyek a piac legjobb minőségű váltó- és fékrendszereivel vannak felszerelve, emellett pedig különböző kényelmi extrák előnyét is élvezheted tekerés közben.

 

 

 

Honnan tudja, hogy önnek cross kerékpár kell?


- olyan biciklit keres, amit több funkcióban, különböző célokra is tud használni
- szeret túrázni, vegyes terepen (erdőben, földúton, aszfalton)
- szeretné kerékpárját különböző kiegészítőkkel felszerelni (sárvédő, csomagtartó stb.)

 

Ez a kerékpártípus a fiatalok körében kifejezetten nagy népszerűségnek örvend, akárcsak fixi kerékpár modelljeink.


Tekintse meg felhozatalunkat, találjon rá Ön is mihamarabb kerékpárjára!