Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Gördeszka

A gördeszka örök sláger! Mindig is népszerű volt és valószínűleg még egy jó ideid az is marad, elsősorban a fiatalok körében, de aki egyszer rákap az ízére, az nehezen mond le a deszkázásról.

Szuper trükkök, száguldás, lazaság, életérzés.

Nem számít, hogy már tapasztalt deszkás, vagy még csak most kezd el ismerkedni a sporttal. Termékeink között különböző szintű és árkategóriájú deszkák közül válogathatnak felnőttek és gyermekek egyaránt!

Tekintse meg kínálatunkat és tegyen szert egy új, szuper járgányra!

A gördeszkához, mindenképp ajánlatos védőfelszerelést viselni.
Nézzen körül védőfelszerelések kínálatunkban is!A napjainkban divatos hipszter stílus, a laza életérzés szorosan összefonódik a gördeszkázással, talán ezért is népszerű napjainkban is ez a sport.

Hogyan válasszon gördeszkát?

A gördeszka egy meglehetősen extrém közlekedési eszköz, így vásárlás során az első kérdés, hogy használt-e már korábban gördeszkát.

Attól függően ugyanis, hogy már tapasztalt deszkás, vagy még csak most barátkozik az eszközzel, más típusú deszkát célszerű választania.

Aki még csak most kezd el ismerkedni ezzel a sporttal és az eszközzel, annak nem feltétlen van szüksége profi darabra. Egy közepes árkategóriájú, kezdő deszka tökéletes választás lehet. Elég masszív ahhoz, hogy jó esetben éveken át használja majd és nem túl drága ahhoz, hogy fájhon érte a szíve, ha esetleg rájönne, hogy ez mégsem az Ön sportja.

Gyakorlott gördeszkásoknak mindenképp minőségibb, prémiumabb termékeinket ajánljuk, hiszen a gyakori trükközésekhez, az állandó, rendszeres gyakorlássokhoz kiemelkedően masszív eszközre lesz szükség.

Termékkínálatunk folyamatosan bővül, így érdemes időről-időre visszanéznie!

Mégegyszer felhívjuk azonban a figyelmét: gördeszkázás során a megfelelő védőfelszerelések használata gyermekek és felnőttek számára egyaránt erősen javallott!