Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

KPC Pony 20 pónis gyerek kerékpár lila

Illusztráció
A kép illusztráció!
Nincs raktáron
19
Kezdete: 2024.06.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 12 400 Ft
54 300 Ft
66 700 Ft 

kerékméret: 20
fokozatok száma: 1
váz: acél
villa: merev acél
első fék: patkófék
hátsó fék: kontrafék
hajtómű: z hajtómű
első agy: acél 36l
hátsó agy: kontrás agy
felnik: szimplafalu
köpeny: 20x1,75"
extrák: babatartó, első kosár, sárvédő

Várható kiszállítás dátuma
2024.06.20
Várható beérkezés
2024.04.23.
Garancia
12 hónap
Ajánlott maximum terhelhetőség
35 kg
Adatok
Szín:
Lila
Válasszon színt!:
Lila
Válassza ki a magasságát!:
120-135 cm
Kerékméret:
20" kerék
Váz anyaga:
Acél
Kerék típusa:
Szimplafalú
Villa típusa:
Merev
Fék típusa:
Kézifék és kontrafék
Váltó típusa:
Nincs
Gyártó:
KPC
Cikkszám:
1203021
Üzembe helyezés

A kerékpárokat részben összeszerelve, üzembe helyezés nélkül adjuk át.
A biztonságos használat és a garancia érvényessége érdekében szükséges elvinni egy szabadon választott kerékpárszervizbe.

Mit jelent, hogy részben összeszerelve? Házhozszállítás esetén vagy amennyiben nem kér üzembe helyezést kerékpárjainkat gyári csomagolásban szállítjuk ki, adjuk át, mely lehet dobozos vagy kartonszoknyás változat is. Dobozos kerékpárjaink esetében az első kerék, kormány és a pedál kiszerelt állapotban található a csomagolásban.

Mi a különbség az összeszerelés és az üzembe helyezés között? Az üzembe helyezést minden esetben szakszerviz végzi. Tartalmazza a kerekek centírozását, fékek-, váltók beállítását, szabályzását, összes csavar megfelelő nyomatékon történő meghúzását, csapágyak zsírzását, keréknyomás ellenőrzését. A gyári összeszerelés ezekre nem terjed ki, így a kerékpár hosszútávon hamarabb elhasználódik, nem használható biztonságosan.

Üzembe helyezéssel kérhető kiszállítás esetén? Nem kérhető, mert hiába végezzük el a beállításokat, a futárszolgálat a helymegtakarítás érdekében kilazítja a kormányt, egyéb elemeket, ha utána így kezdi el használni a leendő tulajdonos azonnali balesethez vezet.

Üzembe helyezés kérhető személyes átvétel esetén? Természetesen kérhető, ez esetben szakértő kerékpár szerelő kollégáink elvégzik a szükséges beállításokat.

Hova vihetem szervizbe? A kerékpárok garanciafüzetében található ajánlott szerviz hálózat gyártótól függően, de bármely kerékpár szervizbe vihető a kerékpár. A szerviz azért vállal felelősséget, hogy a munka amit elvégezett megfelelő, a kerékpár biztonságosan használható, a kerékpárra a jótállást a gyártó vállalja, nem a kerékpár szerviz mely a beállításokat végezte.

Mi a teendő ha a kerékpárral probléma van? El kell vinni szervizbe, ott megállapítják, hogy garanciális vagy nem a probléma, ha nem akkor díj ellenében javítják, ha igen, akkor felveszik velünk vagy a gyártóval a kapcsolatot és megoldjuk a problémát amilyen gyorsan csak lehetséges, majd Ön visszakapja a kerékpárt térítés mentesen.

A márkáról

A KerékpárCity Kft. saját márkája frappánsan a KPC nevet kapta ezzel is a cégre utalva. A márka létrejöttekor az lebegett a szemünk előtt, hogy olyan kerékpárt dobjuk a piacra amire mi is szívesen felpattannánk és eltekernénk vele, emiatt is tudjuk jó szívvel árusítani.

A termékek oly módon lettek megtervezve, hogy minden típusnál a használója a legjobb élményt kapja. A felnőtt kerékpároknál még egyszerű dolgunk volt mert tudtuk mi mit szeretnénk, azonban a gyermek kerékpároknál a legkisebbektől kellett segítséget kérnünk. A váz kialakításával és felszerelésével boldogultunk, de a váz mintája már nehezebb volt, ekkor jöttek a törpék és mondták el ők miket szeretnének. A lányka kerékpárok így lettek babatartóval és kiskosárral szerelve, a vázat színesebbnél színesebb matricákkal tarkították, hogy igazi csajos bringákat kapjanak.  A fiúk esetében inkább a vagányság kapott főszerepet, így a vázak különféle élénk, rikító színekkel képzelték el, motoros, robotos vagy akár kosárlabdás matricákkal megspékelve.

Tapasztalataink alapján a gyerekek azonnal beleszeretnek a mintásabb és élénkebb kerékpárokba, ami azonban a szülőknek néha sok lehet. Ezért is alakítottuk úgy a kerékdíszt, hogy egy mozdulattal eltávolítható legyen és így kompromisszumot tudjanak kötni választás közben.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek