2024.07.12-13-ig Soroksári üzletünk ZÁRVA tart!!

Megértésüket köszönjük!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

12" gyerek kerékpár (2-4 éves korig)

Pótkerekes gyerekbicikli

Szeretné, ha kisgyermeke minél előbb elsajátítaná a biciklizés rejtelmeit? Akkor szerezzen be számára egyet pótkerekes gyerekbicikli modelleink közül!

A pótkerekes gyerekbicikli lehetővé teszi, hogy a legkisebbek maguktól, önállóan tanulják meg az egyensúlyozást, a fékezés és kormányzás alapelveit. A gyermekek ilyen korban (2-4 évesen) rendkívül fogékonyak az új dolgokra, így érdemes minél előbb belevágniuk a tanulási folyamatba.

A pótkerékkel ellátott kerékpárok, a háromkerekű gyerek kerékpár modellekkel szemben már túllépnek a gyermekjátékok körén. Ezek a járgányok már célirányosan azért készültek, hogy előkészítsék a kerékpározást, hogy lehetővé tegyék, hogy a gyerekek megtanulják a biztonságos, magabiztos egyensúlyozást. 

Minőségi termékeink között fiúk és lányok ízlésének megfelelő eszközöket egyaránt talál. 
Lepje meg gyermekét egy új, szuper bringával!

Akciós kerékpár kínálatunkat is tekintse meg!

Gyerek bicikli 12 colos kerékmérettel

 

Bármely korosztály számára is válasszunk kerékpárt, a megfelelő méret elengedhetetlen ahhoz, hogy a járgány biztonságos és kényelmes használatot nyújtson. Fokozottan igaz ez a gyermek kerékpárok esetén. 

A gyerek bicikli 12 colos kerékmérettel általában a gyermekek első kerékárja, ezért az ezzel szerzett élmények döntőek lehetnek arra nézve, hogy a gyermek a későbbiekben mennyire fogja szeretni ezt a sportot, mozgásformát. 

A sikerélményeket alapjaiban meghatározza a megfelelő bicikli méret. Egy 2-4 éves gyermek számára ideális gyerek bicikli 12 colos kerékmérettel lehetővé teszi, hogy a gyermek az első kerékpárját használva sikerélményeket szerezhessen. Ezek a biciklik méretben és felszerelésben egyaránt ideálisak arra, hogy a legkisebbek könnyen el tudják sajátítani a kerékpározás alapjait, minden nehézség és félelemérzet nélkül tudják hajtani a járgányt. A pozitív első biciklis élmények pedig nem csak megaranyozzák a gyerekkort, de hozzájárulhatnak a környezettudatos és sportos életmódra neveléshez is.