Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

24" gyerek kerékpár (9-11 éves korig)

Gyerek bicikli 24 "-os - Bringa a 9-11 éves korosztály számára

Minőségi, trendi gyerek bicikli 24 "-os méretben.

Megfelelő biciklit keres gyermekének? Akkor nézzen körbe itt, nálunk bőven válogathat! Összegyűjtöttük azokat a modelleket, amiket kifejezetten a 9-11 éves korosztály számára ajánlunk. Választékunkban a fiú és lány gyermekek is megtalálhatják kedvencüket. Nézzék meg közösen a V-fékes, váltós kerékpárokat!

Gyerek kerékpár kínálatunknak itt még nincs vége, nézze meg a többi modellt is!

Gyerek kerékpár 24 "

 

A 9-11 éves korosztálynál egyre nagyobb terepet nyer a kortársakkal együtt töltött játék, az izgalmas kalandok, a közös sportélmények. A gyermekkor ezen életszakaszában nélkülözhetetlen egy jó kerékpár.

A fiatalabb életkorban használt kerékpárokkal szemben ezeknek a bicikliknek már jellemzően elengedhetetlen kelléke a váltó. Míg korábban még komplikáltabb lett volna használatuk, 9-11 éves korban már elég erős a gyermekek keze ahhoz, hogy gond nélkül tudják használni a váltót és elég érettek ahhoz, hogy megértsék annak funkcióját. Egy 11 év körüli gyermek már képes arra, hogy nagyobb odafigyeléssel, tudatosabban használja a kerékpárt. Így a váltó segítségére lehet, hogy a családi kerékpár túrák során könnyebben tudja tartani a tempót a felnőttekkel.

Termékkínálatunkban valamennyi ismert és kedvelt márka, gyerek bicikli 24” os, 9-11 éves korosztály számára tervezett biciklijét megtalálja.24colos gyerek kerékpár

A bicikliválasztás során a legfontosabb szempont a megfelelő vázméret. 
Ebben a termékkategóriában a 9 és 11 év közötti gyermekeknek szánt biciklijeink 135-150 cm közötti gyermekek számára ideálisak.

Megbízható, strapabíró, esztétikus bicikliket kínálunk a gyermekek számára, akik nem szerint csoportosítva, különböző színekben, mintákkal választhatnak maguknak biciklit.