2024.07.12-13-ig Soroksári üzletünk ZÁRVA tart!!

Megértésüket köszönjük!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Futóbicikli

Futóbicikli - Mert nem lehet elég korán kezdeni!

Ha kisebb gyermeke folyton izeg-mozog, esetleg úgy érzi, hogy nehezen tudja kielégíteni mozgásigényét, akkor mindenképpen szerezzen be neki egyet futóbiciklijeink garmadájából!

Hozza meg a döntést még ma, hogy gyermeke minél előbb elsajátíthassa az egyensúlyozás alapjait! A lábbal hajtható, pedállal nem felszerelt futóbiciklik a legideálisabbak a kisebb, 1,5 - 4 év közötti gyermekek számára. Ezek a biciklik tökéletes alapot adnak a későbbiek során használandó pedálos, kétkerekű kerékpárokhoz.

Szerettesse meg gyermekével a kerékpározást, szerezzen számára vidám perceket egy igazán vagány futóbiciklivel!

Termékeink elérhetők a legdivatosabb, nyári, vidám színekben!

Kerékpárbolt Budapest – Önnek is jár egy bicikli!

A gyerekek lételeme a száguldás, másfél és 4 éves kor között a legjobb eszköz erre a futóbicikli.

A futóbiciklik azonban nem csak temérdek mókával kecsegtetnek, hanem egyben segítenek a gyermek egyensúlyérzékének fejlesztésében is. Így ha a gyerkőc már elég nagy lesz a kétkerekű, pedálos kerékpárokhoz, már erős alappal fog rendelkezni egyensúly terén, így már csak a pedálozással kell némi rutint szereznie.

A futóbiciklik nagyjából 1,5 – 2 éves korú gyermekek számára ajánlottak. Ám mivel már ebben az életkorban is nagy különbségek lehetnek a gyermekek magasságát illetően, ezért érdemesebb elsősorban a magasságot, pontosabban a gyermek belső lábhosszát figyelembe venni a bringa kiválasztása előtt. A legfontosabb szempont a vásárlás során, hogy a gyermek lába biztonságosan leérjen a kerékpárról.

 

futóbicikli a legkisebbeknek

A futóbicikli vázának anyaga

A futóbiciklik váza különböző anyagokból készülhet. A leggyakoribb anyaghasználat a fa, műanyag és a fém.

- A műanyag vázú biciklik rövid élettartamúak, ám arra tökéletesen alkalmasak, hogy a gyermekkel megismertessük a kerékpározás örömét.

 

- A fa biciklik tökéletesen kielégítik a környezettudatos szülők minden igényét. Ezeken a bicikliken a legtöbb esetben a festék is környezetkímélő anyagokból származik. A fa bringák hátránya, hogy anyaguk puha, így a kezdeti csetlés-botlásból származó sérülések könnyen meglátszanak rajta. A fa járgányok élettartama hosszabb, mint a műanyagoké, ám rövidebb, mint a fém vázzal rendelkezőké.

 

- A fém biciklik váza a fához képest sokkal masszívabb, így ilyen biciklit választva a kerékpár kinövés után még számos gyermek számára tehet hasznos szolgálatot. Ha a családban több kisgyermek is van, vagy vélhetően lesz, érdemes lehet ezt a szempontot is figyelembe venni, hiszen így a bicikli árán az évek során még sokat spórolhat.

 

Futóbiciklijeink elérhetők igazi csajos és menő fiús színekben egyaránt.

Forgalmazott gyermek kerékpárjaink mindegyike minőségi fém vázzal bír, így ezek a járgányok hosszú éveken át szerezhetnek vidám perceket a családban lévő kisebb gyermekek számára. 

A termékek között megtalálja az olyan népszerű termékek futóbiciklijeit is, mint a Gepida, Koliken, Kellys stb. 

 

Válasszon biciklijeink közül és szerezzen örömet gyermekének!