Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

20" gyerek kerékpár (7-9 éves korig)

Gyerek bicikli 20 colos kerék mérettel

Gyermek bringák 7-9 éveseknek

Régóta keresi már a megfelelő biciklit gyermeke számára? Bicikli választás során fontos szempont a megfelelő méret. Egy 7-9 évesnek való gyerek bicikli 20 colos kerékmérettel rendelkezik.

Ebben a termékkategóriánkban összegyűjtöttük valamennyi szuper 20-as bicikli modellünket. 

Itt a remek alkalom, válogasson kedvére egy vagy több sebességes modelljeink közül! Az általunk forgalmazott kontrás és/vagy V-fékes kerékpárok nagy választékban, kedvező áron elérhetők! Nekünk számít a minőség!

Válasszon vagány fiús, vagy vidám lányos kerékpárjaink közül!

Gyerek kerékpár kínálatunk további termékeit is tekintse meg!

A 20-as bicikli jellemzői

A 20-as méretű biciklik általában 20 hüvelykes kerékátmérővel rendelkező kerékpárok, amelyeket gyakran fiatalabb gyerekek vagy speciális sportokhoz, mint például BMX, használnak. Néhány jellemző, amit termékválasztás során érdemes lehet figyelembe venni:

  • Kerék mérete: A 20-as biciklik 20 hüvelykes átmérőjű kerekekkel rendelkeznek, ami kisebb, mint a felnőtt kerékpárok esetében jellemző méretek. Ez a méret ideális városi környezetben történő könnyű manőverezéshez.

  • Váz: A váz mérete és szerkezete változhat attól függően, hogy a bicikli milyen célra készült. Gyermekbiciklik esetében a váz mérete kisebb, könnyen használható, míg a BMX bicikliknél erős, strapabíró váz jellemző, amely bírja a gyakori ugratásokat és trükköket.

  • Fékrendszer: Gyermekbiciklik gyakran rendelkeznek kontrafékekkel, amelyek aktiválása a pedálok hátrafelé tekercselésével történik. Sportcélú bicikliknél, mint amilyen a BMX, gyakrabban láthatunk korongfékeket vagy V-fékeket, amelyek jobb fékezési teljesítményt nyújtanak.

  • Sebességváltók: Sok 20-as gyermekbicikli egyszerűbb, sebességváltó nélküli kivitelben készül, hogy egyszerűbb és kezelhetőbb legyen a kezdők számára. A BMX biciklik általában szintén egysebességesek, aminek célja a szerkezet minimalizálása és a megbízhatóság növelése.

  • Kiegészítők: Gyermekbicikliknél gyakran találhatók különböző kiegészítők, mint például oldaltámasz, csengő, kosár és sárvédők.