Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Csengő

Biciklicsengő, duda

Nézze meg gigantikus biciklicsengő és duda kínálatunkat! Hagyományos, extravagáns és kisgyermekeknek készült csengőket sorakoztattunk fel termékeink között. Ezek mellett az egyenes és csavart dudákat is megtalálja ebben a termékkategóriában. 

Válasszon csengőt saját és kerékpárja stílusában. Ezek a kerékpár kiegészítők nem csak nélkülözhetetlenek, de általuk járgánya megjelenése is egyedibbé, stílusosabbá tehető.

Férfi kerékpár modelljeinkre is vessen egy pillantást!


75termék 124
53
Azonnal raktárról 
Fajta:
Normál csengő
740 Ft
1 590 Ft 
75termék 124

A csengő a kerékpáros felszerelés kötelező, a KRESZ szerint szabályozott, nélkülözhetetlen része. De ne csak azért szerelje fel a csengőt a kerékpárjára, mert a KRESZ előírja, hanem mert rendeltetésszerűen használva bizony segíthet elkerülni a baleseteket, különösen igaz ez városi közlekedés esetén. A városban közlekedve sajnos nem ritka jelenség, hogy gyalogosok (is) használják a kijelölt kerékpárutat, akik akarva, akaratlanul is olykor szinte teljes mértékben elfoglalják azt. A hátulról érkező kerékpárost nehéz észrevenni, így a kerékpárcsengő időben történő használatával megelőzhető, hogy a gyalogos kilépjen a kerékpár elé.

Sokan nem szívesen csúfítják el újonnan szerzett kerékpárjukat egy csengővel.

A jó hír azonban, hogy napjainkban már rendkívül sokféle megjelenésű biciklicsengő közül lehet válogatni, így ön is olyat választhat kerékpárjára, mely a leginkább illik annak megjelenéséhez. Egy jól megválasztott csengő nem csak hasznos, hanem segíthet egyedibbé is varázsolni a kerékpárt.

Visszafogottabb? Extrémebb? Szürke? Színes?

Termékeink között böngészve megannyi biciklicsengő közül válogathat.  

A gyerek biciklikre kedves, mókás mintás csengőkkel és állatkás dudákkal is tudunk szolgálni, melyeket a legkisebbek is szívesen látnak majd bringájukon.